Akadémia

Hivatalos: A Bayern 16 éves skót támadót igazolt



A klub pénteken bejelentette, amire az előzetes hírek szerint már lehetett számítani: A 16 éves skót Barry Hepburn a Celtic U18-as csapatából a Bayern München együtteséhez igazolt.

Hepburn egyelőre Danny Schwarz U17-es csapatában kezdi meg a munkát, de jó teljesítménye esetén könnyedén kerülhet még feljebb is a ranglétrán. Jó példa erre az a Jamal Musiala, aki tavaly szintén 16 évesen került a klubhoz, de egy év alatt debütált a ligában, és a bajorok BL-győztes keretének is a tagja volt.

Jochen Sauer: Nagyon örülünk, hogy sikerült Barry leigazolása. Ő egy sok potenciállal rendelkező támadó, akinek segíteni akarunk a fejlődésében.

Kép

Az új igazolásnak Liam Morrison személyében van egy korábbi ismerőse a klubnál. A 17 éves belsővédőt tavaly szintén a Ferencváros által kiejtett csapat akadémiájáról igazolták a müncheniek, ő jelenleg a Demichelis vezette U19-es csapatba van betervezve. Valószínűleg egy újabb skót tehetség, a Hearts 18 éves balbekkje, Aaron Hickey is csatlakozni fog a bajorokhoz.

Hivatalos: A Bayern 16 éves skót támadót igazolt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top