Akadémia

Bayern II: Távozott Will, a konkurens csapatnál folytatja

A klub bejelentette, hogy a Bayern II-vel tavaly harmadosztályt nyerő Paul Will távozik és a 3. Ligás konkurensnél, a Dynamo Dresden csapatában folytatja a pályafutását.

A magát a középpálya közepén otthonosan érző, de balbekként is már bevetett robosztus, 21 éves német játékos a tavalyi csúcsszezonban 22 mérkőzésen kapott lehetőséget a Bayern II-ben.

Jochen Sauer: „Paul azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy új kihívást vállalna. Nagy szerepet játszott a harmadosztályba való feljutásunkban és a bajnoki címünkben. Köszönjük az elmúlt évek elkötelezettségét és minden jót kívánunk neki a jövőben.”

Kép

Paul Will:Két nagyszerű évet töltöttem el a Bayernnél. Sportszakmailag tökéletesen mentek a dolgok a csapattal és értékes tapasztalatot gyűjtöttem. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki kísért az utamon.”

Will 2018-ban jött a Kaiserslautern utánpótlásából és össszesen 40 mérkőzést abszolvált a Bayern második csapatában, ezeken egy gólt szerzett. Most 2023-ig szóló szerződést írt alá a Drezdával.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top