Interjúk és nyilatkozatok

Beckenbauer szívesen látná Müllert újra a válogatottban



A Bayern München és a német válogatott egykori legendás játékosa a német Bildnek úgy nyilatkozott, megnézné Thomas Müllert újra Joachim Löw csapatában.

„Thomas Müllernek újra Németországért kéne fociznia. Jogi nem vét hibát, ha visszahozza őt.” – nyilatkozta a 74 esztendős korábbi világbajnok hátvéd. Mint köztudott, a 2018-as világbajnokság után Joachim Löw véget vetett Mats Hummels, Jerome Boateng és Thomas Müller válogatott karrierjének azzal, hogy többet nem küldött számukra válogatott meghívót. Löw az elmúlt hónapok hírei szerint továbbra sem gondolta meg magát.

A 30 éves Müller Hansi Flick edzősködése alatt újjászületett: a bajnokság gólpasszkirálya lett, szinte minden találkozón klasszishoz méltóan játszik, legutóbb pedig a Barcelona elleni 8-2-es hengerlés legjobbjának választották. A támadó mindezt még megkoronázta azzal is, hogy 113. összecsapásán lépett pályára a Bajnokok Ligájában, ezzel pedig megelőzte Philipp Lahmot és csúcstartóvá lépett elő a mindenkori német játékosok között.

„Müllernek nem volt valami könnyű időszaka a Bayernnél és sokáig a padon ült csak. Mégis elég világos, hogy tovább fejlődött. Thomas mára már egy igazi vezér. A személyisége biztosan segítené a nemzeti csapatot.” – zárta Beckenbauer.

Bild

Beckenbauer szívesen látná Müllert újra a válogatottban
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top