Interjúk és nyilatkozatok

Tolisso: A Bayernben látom a jövőmet, itt számítanak rám



Corentin Tolisso, a Bayern 25 éves középpályása három évvel ezelőtt, akkori rekordösszegnek számító 41,5 millió euróért tette át a székhelyét Lyonból Münchenbe. Most nevelőegyesülete ellen juthat be a Bajnokok Ligája augusztus 23-ai döntőjébe.

„Ez egy rendkívüli dolog – amikor elhagytam Lyont, mindig arra vártam, hogy mikor játszhatok már ellenük. Soha nem gondoltam volna, hogy erre egy BL elődöntőben kerülhet sor. Örülök, hogy viszontláthatok mindenkit, az egykori csapattársaimat, a stábot. Nagy meccs lesz, a Lyon nagyszerű sikert aratott a Juventus és a Manchester City ellen.”

 

Cocot nem lepte meg a Lyon bejutása, mert állítása szerint tudja mire képes a francia csapat. Az Olympique középpályáját, azon belül is Aouart, Caqueret és Guimares játékát elsősorban futóteljesítményük, technikájuk és kiugratásaik miatt emelte ki, de a csapat kvalitását is dícsérte.

„Nem hiszem, hogy egy csapat véletlenül eljuthat idáig – egy hét alatt kétszer is bizonyították, hogy nem szabad alábecsülni őket. Mindenki láthatta, hogy mire képes az OL.”



Természetesen a saját csapatáról és a jövőjéről is kérdezték a sérülés miatt sokat kihagyó, de az elmúlt időszakban már több lehetőséget kapó, és Rummenigge által is biztosított középpályást.

„Azért jöttem, hogy fejlődjek és az első évemben meg is mutattam a képességeimet. A Bayernnél látom a jövőmet. Ez a világ egyik legjobb, ha nem a legjobb klubja. Volt egy pár sérülésem, de most nagyon jól érzem magam, felfedeztem egy új játékstílust is. Beszéltem az edzővel is, tudom, hogy számít rám.”

Minden jót kívánunk Corentin!

Tolisso: A Bayernben látom a jövőmet, itt számítanak rám
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top