Egyéb

Coman és Boateng edzenek – a PSG előtt foglaltuk le a szállodát



A Bayern első, helyi idő szerint hétfő délben megrendezett lagoszi edzésén Jerome Boateng és Kingsley Coman is ott lehetett a pályán, jelen állás szerint mindketten fittek is lesznek a Barcelona elleni péntek esti találkozóra. A 24 éves francia szélső combizomproblémák miatt kihagyta a Chelsea elleni meccset, a hétfői bemelegítést és a rondót viszont már a csapattársaival abszolválhatta.

„Remélem, hogy sokáig maradhatunk itt és a lehető legnagyobb eredményt érhetjük el.” – Manuel Neuer

Kép

David Alaba, a védelem vezére Oliver Kahn és Hasan Salihamidzic szeme láttára ezúttal csak futóedzést abszolvált a „Cascade Wellness Resort” edzőpályáján. A luxushotellel kapcsolatban Hansi Flick a Sport1-nek elárulta, hogy a PSG is szívesen töltötte volna itt az edzőtáborát, de a Bayern gyorsabban csapott le a helyre. Alabára visszatérve, a Barca elleni játéka nincs veszélyben.



A jelenlévők közül egyedüliként Joshua Zirkzee nem tudott edzeni, ő még a Chelsea-meccs előtti edzésen szenvedett kisebb húzódást, ami miatt az angolok elleni meccskeretben Malik Tillman pótolta őt. A terv szerint a 19 éves holland tini valamikor a hét folyamán csatlakozhat be újra az edzésekbe.

A legnagyobb kérdés, hogy hogyan alakul Benjamin Pavard felépülése. A klub reméli, hogy a későbbiek folyamán a csapat után utazhat a két hete és egy napja sérült francia jobbhátvéd.

Coman és Boateng edzenek – a PSG előtt foglaltuk le a szállodát
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top