Átigazolási hírek

Hivatalos: Singhet is kölcsönadtuk a Nürnbergnek



A Bayern péntek este bejelentette, hogy a 20 éves kapus Christian Früchtl mellett a csapat 21 éves új-zélandi támadóközéppályását, Sarpreet Singhet is egy évre kölcsönadták a másodosztályú Nürnberg csapatának.

Dieter Hecking, a Nürnberg új vezetője: Sarpreet egy toptehetség, otthonosan érzi magát a középpálya támadó részlegén. Amellett, hogy debütált a profik között, kiemelkedő játékosa volt a harmadosztályú bajnokcsapatnak is. Reméljük, hogy a játékos és technikai potenciálját beveti nálunk.

Sarpreet Singh: Dieter Hecking és Robert Klauß edző ötlete azonnal meggyőzött. Szeretném megtenni a következő lépést és kivenni a részem abból, hogy a klub egy sikeres idényt játsszon. Várom a szombati, első edzésemet, örülök a csapatnak.

Sarpreet Singh first Indian-origin player to play for Bayern ...


Hasan Salihamidzic: Christian és Sarpreet meghatározó játékosaink voltak a 3. Ligában az U23-mas csapatunkban, kivették a részüket a bajnoki címből. Amire a fejlődésük jelenlegi szakaszában szükségük van, az a magasabb szinten való játéktapasztalat és a Nürnberg fel tudja ezt nekik kínálni a Bundesliga 2-ben. Nem kétlem, hogy Christian és Sarpreet érvényesülni fog és fontos tapasztalatot gyűjt. Dieter Heckingnek szeretnék köszönetet mondani a pozitív megbeszélésekért.

Singh 2019 nyarán érkezett az új-zélandi Wellington Phoenix csapatától és sokakat meglepve a Bundesligában is debütálhatott már. A harmadosztályban 22 mérkőzésen játszva 7 gólt lőtt és ugyanennyit elő is készített. Robert Klauß edző és a hivatalosan bejelentett másodedző, Tobias Schweinsteiger irányítása alatt, a 8-as számú mezben teheti meg fejlődésének következő lépcsőfokát.

Kép

Hivatalos: Singhet is kölcsönadtuk a Nürnbergnek
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top