Átigazolási hírek

Fiatal balbekket keres a Bayern – Bard és Hickey neve forog szóban



Derrick Köhn személyében fontos játékost veszített a 3. Liga bajnoka, azaz a Bayern II a balhátvéd poszton – a 21 éves srác Wriedttel együtt a holland Willem csapatába igazolt. A legutóbbi hírek szerint az ő pótlására keres újabb tehetséget a klub.

A L’Equipe szerint a Bayern 1 millió euró alatti, a Sky szerint konkrétan 900.000 eurós ajánlatot tett a 19 éves lyoni Melvin Bardért, amelyet az Olympique visszautasított. A játékos eltudná képzelni a váltást, de nevelőcsapata egy új ajánlattal meggyőzheti őt a maradásról és a 2022-ig szóló szerződésének megújításáról. A neves francia lap korábban már írt a felek konkrét megbeszéléseiről. 

Az angol forrásokban nem hiteltelen BBC szerint a bajorok érdeklődnek Aaron Hickey iránt is. A Hearts balhátvédje 1,5 millió fontba kerülhet a komoly szándékú csapatoknak. Szerződése 2021-ig szól és a Bologna, az Aston Villa, a Sheffield és a Celtic is figyeli a helyzetét. A BILD hasábjain már arról is szó volt, hogy ezen a héten egy müncheni körúton nézelődhet szét a játékos.

Fiatal balbekket keres a Bayern – Bard és Hickey neve forog szóban
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top