Bajnokok Ligája

Kalle: Lewandowski még motiváltabb lesz / Ez lesz minden idők legizgalmasabb Bajnokok Ligájája

Karl-Heinz Rummenigge a Skynak adott interjújában elmondta, hogy beszélt Infantinoval a France Football által elhalasztott FIFA Aranylabda gáláról. Beszélt még  a Bajnokok Ligájáról is.

Két napja beszéltem Gianni Infantinoval és elmondtam neki, hogy nagyon meglepett a France Football bejelentése, miszerint idén nem osztják ki az Aranylabdát. Elmondtam neki, hogy ez egy olyan hagyományszerű dolog, amelyet minden évben megtartanak és a FIFA-nak el kell gondolkoznia a dolgon.

Verfahren gegen Infantino: Schweizer Justiz unbeeindruckt von ...

A világ legtöbb szakembere, a szurkolók és a szurkolók is Robertet tartották az idei legnagyobb esélyesnek. A korona ellenére termelte a gólokat és a mezőnyben is remek teljesítményt nyújtott.

A koronás időszakban is meg lehet tartani a Gálát egy szűk körben. Ez nem elsősorban Robertről szól, hanem arról a tényről, hogy a foci folytatódott tovább – természetesen nem normális körülmények között és nézők nélkül, de Franciaországon kívül minden fontos liga befejeződött. Számomra ez sem ok arra, hogy ne osszák ki ezt a kitüntetést.




Rummenigge bízik benne, hogy a döntés jó hatással lesz Lewandowski teljesítményére a BL-ben.

Természetesen szerettem volna, ha Robert Lewandowski megnyeri, ugyanis eddig fantasztikus szezont játszott – talán most egy fokkal motiváltabb lesz, ha Lisszabonban ott lesz a legjobb nyolc között. Infantino alapvetően ugyanazt gondolja erről a dologról mint én, és meg akarja beszélni a stábjával a dolgot. Az az érzésem, hogy el tud képzelni egy alternatív megoldást.

FC Bayern | Weltfußballer statt Top-Torjäger? Lewandowski hofft weiter

Ha már Bajnokok Ligája, ezzel kapcsolatban is megszólalt a Bayern CEO-ja:

A csapat jól felkészült, az irodámból nézve érezni rajtuk, hogy mennyire motiváltak.  Ez egy új, kvázi VB-formátum, valószínűleg ez lesz minden idők legizgalmasabb Bajnokok Ligájája. Az embernek lehetősége van mindent megnyerni, de arra is, hogy korán kiessen. Lépésről lépésre kell gondolkodnunk, ezt 2013-ban Jupp Heynckesszel remekül csináltuk. Emlékszem, hogy fél lábbal már kiestünk, amikor 2-0-ás hátrányba kerültünk az Arsenal ellen – ha lőttek volna még egyet, akkor végünk lett volna. Meccsről meccsre kell koncentrálnunk.

Következő cikkünkben a David Alabáról elmondott nyilatkozatának részleteit közöljük.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, , szöveg, amely így szól: „BAYERNSZEKTOR FC 2 BArGN RUMMENIGGE: Optimista vagyok, hogy David itt fejezheti be a karrierjét. Mindig is mondtam, hogy számomra ő olyan, mint a fekete Franz Beckenbauer.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top