A Bayern a Marseille elleni pénteki felkészülési meccsel hangol az augusztus 8-ai Chelsea elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóra, amelynek londoni odavágója 3-0-ás müncheni győzelemmel ért véget.

A bajorok legutóbb egy hónapja, a Leverkusen elleni 4-2-re megnyert kupadöntőben léptek pályára, ettől függetlenül Hansi Flick nagyon elégedett a csapat edzésen nyújtott teljesítményével.

A legnagyobb problémát természetesen Benjamin Pavard sérülése jelenti, és bár Rummenigge reméli, hogy csak a Chelsea elleni hazai meccset kell kihagynia a stabil franciának, egyes hírek szerint az egész tornán meg kell oldania Flicknek a helyettesítését, méghozzá nagy valószínűség szerint Joshua Kimmich által. Erre utaló jeleket láthatunk majd a Marseille elleni összecsapáson is.

Az új játékosok, azaz Nübel, Kouassi, Sané és a visszatérő Fein sem lépnek pályára a zöldasztalnál második helyen végző, a francia bajnokságot augusztus 21-én folytató Andres Villas-Boas vezette Marseille ellen, a 100 százalékos Süle azonban szinte biztosan megkapja majd a keresztszalag-szakadása utáni első játékperceket Flick irányítása alatt. A Bayern mestere vélhetően a legerősebb, legösszeszokottabb csapatát küldheti pályára:

Neuer – Kimmich, Boateng, Alaba, Davies – Goretzka, Thiago – Gnabry, Müller, Coman – Lewandowski



A Marseille kerete:

Kapusok: Mandanda, Pelé, Ngapandouetnbu

Védők: Alvaro, Caleta-Car, Perrin, Amavi, Sakai, Sarr, Abdallah, Balerdi

Középpályások: Kamara, Strootman, Sanson, Rongier, Gueye, Lopez, Khaoui, Chabrolle

Támadók: Payet, Radonjic, Thauvin, Benedetto, Germain, Aké

A kék-fehérek szándéka, hogy a meccs után megbeszélést folytassanak Cuisance-szal is, ám a franciának az elmúlt meccseken mutatott teljesítménye és az új szezon feszített menetrendje miatt nincs oka a távozásra.

A Campus stadion üres lelátói előtt megrendezésre kerülő mérkőzést 16:00-tól megtekinthetjük a Sport1-en.

A Marseille ellen tart előjátékot a Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top