Átigazolási hírek

Csökkentette a Thiagoval kapcsolatos igényeit a BayernThiago Alcantara távozni akar, de jövője továbbra is kérdéses. Korábbi pletykák szerint a Liverpool az árára, korára és sérülékenyési múltjára hivatkozva nem kívánja idén leigazolni a középpályást, de lehetséges, hogy ezzel csak a 29 éves játékos árát akarják lejjebb nyomni.

A Sport BILD korábbi híre szerint az angol bajnok 20-25 milliót ajánlott volna, míg a Bayern 40 milliót követelt volna érte. A lap legfrissebb számában megjelentek szerint a bajorok igénye változott és 30 millióért már búcsút intenének a játékostól.

A klub további törekvései a piacon Thiago eladásán és Tolisso esetleges értékesítésén múlik. Hansi Flick szeretne Sané, Coman és Gnabry mellett egy negyedik szélsőt is a csapatba – a klub reméli, hogy sikerül az Interrel és Perisiccsel egy kedvezményesebb átigazolási díjat és fizetést kicsikarni, különben a sajátnevelésű Oliver Batista-Meier kaphat lehetőséget a beugrásra.

A lap említi, hogy továbbra is keresnek egy jobbhátvédet a csapatba, a vezetőség pedig kihangsúlyozta, hogy október 5-éig nem szeretnének semmit sem kizárni a kerettervezéssel kapcsolatban.

A Thiago-ügy előzményei:

[pt_view id=”b7ede681xq”]

Csökkentette a Thiagoval kapcsolatos igényeit a Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top