Egyéb

Pavard bokaszalag sérülést szenvedett – kezdődhet az idővel való versenyfutásA Bayern csoportos edzéseit követő első teljeskörű csapatedzést 27 mezőnyjátékos és 3 kapus kezdte el, de Benjamin Pavard sajnos nem tudta befejezni a gyakorlatokat. A Bayern francia jobbhátvédje, aki a szezon eddigi szakaszában nem volt sérült, most egy szerencsétlen mozdulatsor után maradt a földön.

Hansi Flick a vasárnapi sajtótájékoztatón megerősítette az esetet.

„Benjamin Pavard a mai edzésen megsérült. Meg kell várnunk a vizgálatokat, még nem tudjuk mennyi időre dőlt ki. Egy szögletet akart leblokkolni, a lába pedig talán nem tartott rendesen. Remélem nem komoly.”

A Sky információi szerint diagnózis bár még nincs, a Bayernnél azzal számolnak, hogy Pavard a legpozitívabb esetben is három hét kihagyásra kényszerül, azaz a Chelsea elleni meccsen biztosan, de lehetséges, hogy a lisszaboni tornán sem léphet pályára… Jobbulást Benji!

UPDATE: Pavard a klub tájékoztatása szerint bokaszalagsérülést szenvedett, de szakadásról szerencsére nincs szó. Visszatérésének várható időpontját nem merték megjósolni.

Pavard bokaszalag sérülést szenvedett – kezdődhet az idővel való versenyfutás
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top