Átigazolási hírek

Hivatalos: Evina a Bundesliga II-ben folytatja



Franck Evina elhagyta a Bayernt és a másodosztályú Hannover csapatához igazolt – jelentette be kedden délután a két klub. A 20 éves kameruni játékos 13 éves kora óta volt a müncheniek kötelékében, 2018 áprilisában pedig Jupp Heynckes irányítása alatt debütált is a Bundesligában – most hároméves kontraktust írt alá Huszti egykori csapatához.

Gerhard Zuber, a H96 sportigazgatója: Franck egy fiatal, nagyon fejlődőképes játékos, aki nálunk szeretné megtenni karrierje következő lépését. Nagy elvárásunk van vele szemben, de megadjuk neki a fejlődéshez szükséges időt. Remek hozzáállással, gyorsasággal és fizikummal rendelkezik, ezzel pedig pont illik a profilunkba. Franck a Bayernnél Carlo Ancelotti, Pep Guardiola és Jupp Heynckes irányítása alatt a világ legeredményesebb futballtanárai alatt edzhetett.

OBM, Evina, Zirkzee és társai – a Bayern legtehetségesebb ...

Franck Evina: A Gerhard Zuberrel és Kenan Kocakkal való megbeszélések lenyűgözőek voltak. Jó megérzésem van azzal a koncepcióval és perspektívával kapcsolatban, amellyel előálltak a klub és a saját magam szempontjából. A Hannover egy komoly történelemmel rendelkező egyesület – emlékszem még, amikor az Európa Ligában játszottak. Akkor mindegyik meccsüket követtem és a hangulat is nagyon jól átjött a televízión keresztül.

Evina az előző szezont a harmadosztályú Uerdingen csapatában töltötte, ahol 30 meccsen 5 gólt lőtt és hatot készített elő. Minden jót kívánunk neki!

Hivatalos: Evina a Bundesliga II-ben folytatja
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top