Egyéb

Kicker szavazás: Lewa, Davies, Neuer és Flick a legjobbak a ligában – a világon pedig…



Már megint besöpörték az egyéni díjakat a Bayernesek.

Újabb elismerésekben részesült a Bayern, és számos játékosa – természetesen Robert Lewandowski is közöttük szerepel, ugyanis a Kicker által szervezett voksoláson a bajnokság és a kupa gólkirálya bizonyult a szezon legjobb mezőnyjátékosának, A lap közvélemény-kutatásán a Bundesliga játékosai, közülük is csak 270-en, azaz a teljes állomány kevesebb, mint fele vett részt. Nem is születetett nagy meglepetés, ugyanis egy másik szavazáson a Bundesliga I és II, valamint a 3. Liga összes profija leadta a szavazatát. 



Lewandowski tehát a legjobb mezőnyjátékos lett (42,6%), a második Sancho (14,1) után sorrendben Kimmich (12,2), Müller (3,0) és Werner (2,6) kapták a legtöbb szavazatot.

A lengyelen kívül Neuert a legjobb kapusnak (35,2), Flicket ismét a legjobb edzőnek (61,1), Daviest a sokadik szavazáson a legnagyobb meglepetésnek (44,8) választották meg a kérdezettek.

Az edzők lúzere Klismann, a játékosoké Götze lett. Meglepetéscsapatként a Freiburgot nevezték meg a legtöbben, csalódást keltő egyesületként pedig a Werder „győzött”. A világ legjobb edzőjénak magasan Kloppot tartják a játékosok, 74,8 százalék rá szavazott, Guardiolára 13, Flickre csak 4,8 érkezett. A legjobb játékos Messi és Ronaldo mögött Lewa, a világ legjobb bajnoksága a Premier League és a többség nem hiányolja a válogatott mecccseket.

[expand title=”A szavazás részleteit megtekinthetitek ide kattintva.”]

[/expand]

 



Kicker szavazás: Lewa, Davies, Neuer és Flick a legjobbak a ligában – a világon pedig…
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top