Akadémia

Bayern II: Feldhahn, Zaiser és Wagner hosszabbított – az ifjú hálóőr a nők kapusedzője lesz



A Bayern szerdán bejelentette, hogy egy évvel hosszabbított Nicolas Feldhahnnal, Maximilian Zaiserrel és Michael Wagnerrel az amatőrcsapatból. Michael Netolitzkynek a sérülései miatt sajnos félbe kellett szakítania a pályafutását, Marcel Zylla pedig évek után elhagyja a klubot.

Nicolas Feldhahn, a Bayern II 33 éves belsővédője, egyben a csapat kapitánya 2021-ig szóló szerződést kötött a klubbal. Az U23-mas csapat három túlkoros játékosából ő az egyik, 2015 óta erősíti az együttest, 2018 óta pedig a szalagot is ő viseli. Született müncheniként 133 meccsen lépettt pályára, idén 30 alkalommal erősítette a bajnok Bayern II-t.

Feldhahn: Természetesen nagyon örülök, hogy ismét hosszabbíthattam az FC Bayernnél. A következő szezonban bajnokként akarunk ismét bizonyítani a 3. Ligában.

Jochen Sauer: Nagyon örülünk, hogy Nico a hatodik szezonját kezdi meg a Bayernnél. Ő egy tapasztalt játékos és a bajnoki szezonban is fontos támasz volt az amatőrök számára. A személyisége jó hatással van a fiatal keretünkre.

3. Liga: Bayern München II feiert historischen Meistertitel | BR24


Feldhahn mellett a Bayern II másik két játékosa, a 2012 óta a klubnál játszó, a ranglétrát végigjáró 21 éves középpályás Maximilian Zaiser, és a csapat 19 éves cserekapusa, a kilenc éve a Bayern utánpótlásában védő Michael Wagner is 2021-ig szóló szerződést írt alá.

Wagner kapus kollégája, Michael Netolitzky sérülések miatt 26 évesen abbahagyta az aktív labdarúgást – viszont nem távozik a klubtól, hanem a Bayern női Bundesliga-csapatának kapusedzője lesz és Tom Starke stábját is erősíteni fogja a Campuson.

Távozik még a Bayern II tavalyi kiegészítő embere, Marcel Zylla is, aki a korábbi jó évei ellenére nem tudott áttörést elérni a bajoroknál. A müncheni születésű 20 éves lengyel támadó ősszel 13 meccsen 3 gólt lőtt a bajnokcsapatban, de a feltámadást jelentő második félévben nem jutott szóhoz, így 10 év után új kihívást keresve távozik.

 

 

Bayern II: Feldhahn, Zaiser és Wagner hosszabbított – az ifjú hálóőr a nők kapusedzője lesz
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top