Átigazolási hírek

Thiago árulja a házát – ennyit adna a Pool és kérne érte a Bayern



Thiago Alcantara jövője, leendő klubjának kiléte továbbra is kérdéses: A spanyol sztár a Sport BILD információi szerint egy ingatlanoson keresztül már árulja a Grünwaldban található, 600 négyzeméteres, tíz autónak helyt adó garázzsal, medencével és fitneszstúdióval is ellátott luxusvilláját – 12 millió euróért.

A lap a szerdai kiadásában megírta a játékos szerződéshosszabbítási megbeszélésekkel kapcsolatos részleteit – a Sport BILD szerint Thiago négy éves szerződést akart, a Bayern először csak egy 3+1 éves hosszabbítást ajánlott neki – később viszont a játékos elé nyújtotta az általa áhított négy éves kontraktust. Ezután jött a megdöbbenés a klub részéről, amiért Thiago mégis vonakodott az aláírással és gondolkodási időt kért. A családdal való megbeszélései után közölte a Bayern vezetőivel, hogy nem fogja aláírni a szerződést, ehelyett egy új kihívásba vág –  állítólag ez nemtetszést váltott ki a vezérkarban.

Turnaround in Thiago? FCB-Star, seem to have farewell – World ...

Ezért is vált világossá, hogy Thiagot még ezen a nyáron el kell adniuk, hogy pénzt lássanak belőle. Hivatalos ajánlat egyelőre nem érkezett, de a Sport BILD információi szerint a Liverpool hajlandó lenne 20 millió eurót fizetni a játékosért, a Bayern viszont legalább 40 millió eurót vár érte.



Ha Thiago megy is, Havertz leigazolását nem tervezik – állítja a lap, alternatívaként Cuisance és Tolisso neve szerepel a listán, illetve a klub egy kedvezményes áron szereplő, Havertz-típusú fiatal játékost is keres a piacon.

Thiago augusztusban, a Bajnokok Ligája végjátékában még erősítheti a Bayernt, ha el nem igazol addig. Kérdés, hogy mennyire számít rá Hansi Flick. A német mesternek tökéletesen bejött a Kimmich-Goretzka páros a duplahatoson, velük és Thiago nélkül 100 százalékos maradt a csapat, illetve a két német lényegesen gólveszélyesebbnek is számít a spanyol középpályásnál.

Joshua Kimmich als Ersatz für Thiago - WELT

A két német válogatott-játékos elmondása szerint is jól kiegészítik egymást a pályán, azon kívül is barátok, illetve a Bayern németes tengelyét is tovább erősítik – rajtuk kívül Neuer, Süle, Gnabry, Sané is a nemzeti csapat meghatározó játékosai. Ennek tudatában Thiago valószínűleg úgy vélte, hogy a klub nagyvonalú ajánlata ellenére nem sok babér teremhet neki a csapat középpályáján.



Thiago árulja a házát – ennyit adna a Pool és kérne érte a Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top