Bajnokok Ligája

Sorsoltak a Bajnokok Ligájában – „Még nem vagyunk Lisszabonban”

A Bayern München háza tája is nyilatkozott a mai Bajnokok Ligája-sorsolásról, amely során kiderült, hogy a Chelsea elleni nyolcaddöntő-visszavágó után a negyeddöntőben Barcelona-Napoli párharc győztesével találkozunk, ezt követően pedig a Manchester City, Real, Juventus, Lyon négyes valamelyikével mérkőzünk meg a döntőbe jutásért.

Az ötszörös BL-győztes Bayern képviseletében a vezetőség tagjai, Herbert Hainer, Karl-Heinz Rummenigge, valamint Hasan Salihamidzic, illetve játékosaink, a csapat kapitánya, Manuel Neuer és Thomas Müller nyilatkozott arról, mit gondolnak az augusztusi végjátékról.

A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „ROAD TO LISBON BAYERNSZEKTOR NEGYEDDÖNTŐK AUGUSZTUS 12-15 MAN. CITY REAL JUVENTUS LYON LEIPZIG ATLETICO BARCA / NAPOLI BAYERN / CHELSEA ATALANTA PSG ELŐDÖNTŐK AUGUSZTUS 18-19 MAN.CITY / REAL JUVENTUS LYON LEIPZIG ATLETICO BARCA NAPOLI BAYERN/ CHELSEA ATALANTA -PSG DÖNTŐ: AUGUSZTUS 23. VASÁRNAP”

Így néz ki a menetrend.

Herbert Hainer: „Lépésről lépésre vesszük a dolgokat és a Chelsea a következő feladatunk. Azon a mérkőzésen muszáj lesz teljes mértékben összpontosítanunk. Hansi Flick csapata csodálatos focit játszott az elmúlt hónapokban és most ideje, hogy ezt a formát a Chelsea elleni meccsre is átvigyük.”

Karl-Heinz Rummenigge: „Nem szeretnék kitérni arra, kik lehetnek a lehetséges ellenfeleink a negyeddöntőkben, mert még nem tartunk ott. Az első dolog, amit meg kell tennünk, az az, hogy hagyjuk a csapatot regenerálódni, illetve felkészülni a Chelsea elleni nyolcaddöntő-visszavágóra az Allianz Arenában. Lépésről lépésre kell haladnunk, ahogyan azt tettük 2013-ban is, összeszedetten – még ha érzem is az eufóriát a duplázás óta. A fókusz a Chelsean van, aztán majd meglátjuk. De természetesen a negyeddöntőkben csak nagyon erős ellenfelek várnak ránk.”

Hasan Salihamidžić: „Úgy gondolom, hogy mindannyiunk remek munkát fog végezni abban, hogy a következő feladatunkra, a Chelseare koncentráljunk. Ez az az akadály, amelyet át kell ugranunk, majd csak azután foglalkozhatunk a többi klubbal. Az a tény, hogy a feladatunk nem lesz könnyebb, mindenki előtt tiszta. Nekünk kizárólag a Chelsea számít most. Fel kell készülnünk erre a mérkőzésre, természetesen magabiztosan, ugyanakkor nem fogjuk alábecsülni őket.”

Bayern Munich vs Chelsea Prediction, Betting Tips & Odds | 18/03/2020

Az idegenbeli 3-0-ágy győzelem után egyértelműen a Bayern a párharc favoritja.

Manuel Neuer: „Jelenleg nem jár a fejemben olyan gondolatok, amelyek a lehetséges BL-ellenfeleinkről szólnak, mert még mindig le kell játszanunk a Chelsea elleni második mérkőzést a nyolcaddöntőben. Meccsről meccsre gondolkodunk. Ez már egy hosszú útra repített minket ebben a szezonban. Ha elérjük a negyeddöntőt, akkor kell összpontosítanunk a Napoli-Barcelona meccs győztesére.”

Thomas Müller: „Először a Chelsea ellen kell játszanunk, szóval egyelőre nem szeretnék semmit sem mondani a lehetséges negyeddöntős ellenfeleinkről. Még nem vagyunk Lisszabonban, és még nem találkoztunk se a Napolival, se a Barcelonával sem. Meghagynám másoknak a számolgatást.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top