Átigazolási hírek

L’Equipe: Újabb franciát igazolna a Bayern



A francia L’Equipe infói szerint a Bayern konkrét megbeszéléseket folytat a Lyonnal Melvin Bard leigazolásának az ügyében.

A 19 éves balbekk U20-as francia válogatott-játékosként egy tétmérkőzésen, decemberben a Nimes ellen lépett pályára az Olympique felnőtt csapatában, szombaton pedig egy Nice elleni felkészülési meccsen is bizonyíthatott. A közeljövőben úgy tűnik, hogy nem sok esélye van a Lyon profijai között tartós helyet kicsikarni, ezért a jó perspektívát nyújtó Bayernben folytathatja a pályafutását.

A gyors és technikás Bard iránt több francia klub, a Lorient, a Nice és a Reims is érdeklődik, de a legkomolyabb érdeklődőként a Bayernt tartják számon, amely egy közétávú tervvel állítólag már meg is győzte a játékost a váltásról. A németek a Youth League-ban figyeltek fel Bard játékára és első körben a harmadosztályt megnyerő Bayern II-ben adnának neki lehetőséget a játékra.

Malvin U19-es csapatban nyújtott teljesítményének részletei

A Bayern II idei fix balbekkje, Derrick Köhn már elhagyta a klubot, a gólkirály Wriedttel együtt a holland Willemhez szerződkkik –  őt pótolhatná Melvin Bard. Középtávon és jó teljesítmény mellett a profiknál sem teljesen reménytelen a helyzete, ugyanis a balbekk Davies egy sorral feljebb, Lucas középhátvédként, Alaba pedig a védelem középén és a középpályán is bevethető.

A hírt később saját infói alapján átvette az átigazolási hírekben mostanában nem igazán remeklő Sky is, úgyhogy egyelőre csak a francia forrásra hivatkozunk.

L’Equipe: Újabb franciát igazolna a Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top