Akadémia

A szinte teljesen kicserélődött U17 is elkezdte a felkészülést



Az U19-esek után a Bayern 17 éven aluliakból álló csapata is megkezdte az új szezonra való felkészülést. Miroslav Klose leendő, Danny Schwarz jelenlegi együttese szerdán állt edzésbe.

Schwarz: „Nagyszerű, hogy több hónap kihagyás után ismét visszatérhettünk a pályára. Sok srácot ismerek az U16-os edzőként való időszakomból. Mindent bele fogunk adni.”

A tavaly még a Demichelisszel egy csapatot vezető Schwarz segédedzője a Kaiserslautern akadémiájáról érkező Stefan Meißner lesz, de az U15 tavalyi asszisztense, Vinzenz Loistl is ott lesz a stábban. Az ő munkájukat Simon Jentsch kapusedző, Luca Schuster atlétikai edző, Dominik Strasser játékelemző, Patrick Egner és Labros Vangelis fizioterapeuta, illetve Benjamin Gam csapatmenedzser egészítik ki.

Meißner: „Nagyon örülök ennek az izgalmas feladatnak ennél a világklasszis klubnál, és annak is, hogy nagyon tehetséges játékosokkal dolgozhatok együtt.”

Az U17-esek csapata szinte teljesen kicserélődött, ugyanis 14 játékos került fel az U19-be, így Schwarz csapatát szinte kizárólag az egykori U16-es csapat alkotja.

A keret tagjai: Benjamin Ballis, Ritzy Hülsmann, Timo Dressel, Jonathan Nsanzimana, Vincent Manuba, Rafael Pfauser, Konstantin Gertig, Dominik Ceko, Rares Canea, Eyüp Aydin, Nikola Motika, Alex Pavlovic, Mike Eberhardt, David Jonathans, Williams Sulley, Marcel Wenig, Lucas Copado, Benjamin Dibrani, Benedikt Holzmeier és a Stuttgarttól érkező Samuel Unsöld. Továbbra is az U17-ben szerepel Pepe Brekner, Justin Janitzek, Yusuf Kabadayi és Arijon Ibrahimovic, akik télen az U15-ös csapattól kerültek fel Klose akkori csapatába.

A Bayern U17-es csapata a területi bajnokság harmadik helyén végzett, miután az U17-es Bundesligát a krízis miatt berekesztették.

A szinte teljesen kicserélődött U17 is elkezdte a felkészülést
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top