Akadémia

Megkezdte a felkészülést az U19 – Változások történtek az edzői stábban és a keretben is



A Bayern München U19-es csapata hétfőn megkezdte az új szezonra való felkészülést, jelentette be a klub. Első körben viszont nézzük milyen változások lesznek az Bayern Campus edzői posztjain:

U19: A 19 év alattiakat továbbra is Martín Demichelis fogja felkészíteni, az ő segítője az előző szezonban is alkalmazott Stefan Buck lesz. Tom Starke maradt a kapusedző, Stephan Kerth továbbra is az atlétikai részlegért felelős, Dominikus Höchner maradt a fizioterapeuta, az ő munkáját az amatőrcsapattól érkező Dominik Gerzer fogja segíteni. A játékelemzésért Christian Ströbel lett az illetékes, Christian Saba asszisztensi munkáját pedig Martin Dellemann egészíti ki.

U17: Mint ismert, Miroslav Klose, a 17 éven alattiak edzője a következő szezonban már Hansi Flick stábját fogja erősíteni a profik között. Az egykori kiválóság munkáját az U19-es csapat korábbi munkatársa, Demichelis korábbi segítője, Danny Schwarz veszi át, az ő asszisztense pedig a Kaiserslautern ifirészlegében tíz évet eltöltő Stefan Meißner lesz. Ők ketten remekül ismerik egymást, ugyanis a 90-es évek végén játszottak együtt a Karlsruhe csapatában.



U16: Kisebb meglepetésként a Bayern U16-es csapatához segédedzőként csatlakozik majd az ex-Bundesligás Halil Altintop, a Bayern egykori török játékosának, Hamit Altintopnak a testvére. Az ő felettese, azaz a 16 éven alattiak vezetőedzője a 31 éves Alexander Moj lesz.

Kép

A Demichelis és Buck által vezetett U19-re visszatérve természetesen voltak személyi változások a csapat keretében is. Megjelent például két új igazolás, a Hoffenheimtől érkező páros Armindo Sieb és Mamin Sanyang is az első edzésen. Az U17-esektől pedig Hasan Salihamidzic fián, Nicken kívül az alábbi játékosok kerültek egy korosztállyal feljebb: Roman Reinelt, Liam Morrison, Luca Denk, Nemanja Motika, Behar Neziri, Frans Krätzig, Gabriel Marusic, Leon Fust, Gabriel Vidovic, Johannes Schenk, Younes Aitamer, Liam Barakat und Grant-Leon Mamedova.

A Bayern U19-es csapatát a pandémia miatti megszakítás miatt a 2019/2020-as szezon területi bajnokának nevezték ki.

Megkezdte a felkészülést az U19 – Változások történtek az edzői stábban és a keretben is
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top