Interjúk és nyilatkozatok

Singh: Már az boldoggá tesz, hogy része vagyok a klubnak



Az új-zélandi válogatott 21 esztendős csillaga a múlt héten emelhette magasba élete első Bundesliga-címét a Bayern München mezében. Singh hazája egyik vezető weblapjának, az RNZ-nek osztotta meg gondolatait.

Sarpreet Singh még tavaly nyáron igazolt a Wellington Phoenix együtteséből Németország rekordbajnokához, a Bayern Münchenhez. A harmadosztályban szereplő második számú csapat fontos láncszemeként kiérdemelte azt is, hogy a nagyok között is bemutatkozzon: decemberben csereként debütált, majd a bajnokság utolsó előtti fordulójában, a Freiburg ellen 64 percet játszott kezdőként.

„Nagyon szerencsésnek és boldognak érzem magam, hogy ilyen helyzetben vagyok, illetve azért is, mert kaptam egy olyan lehetőséget, hogy egy topcsapat környezetében lehetek, valamint folyamatosan tanulhatok. Egyre csak fejlődök. Már az nagyszerű érzés, hogy a klub része vagyok és trófeát emelhetek a magasba. Remélem, ez még csak egy a sok közül, viszont azzal is tisztában vagyok, hogy rengeteg kemény munka vár rám, hogy ezt elérjem.” – utalt a jövőbeli sikerekre a középpályán és támadósorban is bevethető fiatal tehetség.

Sarpreet Singh celebrates with Bayern teammates after club officially crowned Bundesliga champs | 1 NEWS | TVNZ

„Még csak egy éve élek Európában, így még rengeteg idő áll előttem. A csapattársaim évek óta itt játszanak és rengeteg győzelmet és sikert tapasztaltak ez idő alatt, szóval tökéletes légkörben vagyok. Tanulhatok tőlük és tanulni is szeretnék, na meg növekedni és fejleszteni magam.” – folytatta gondolatát Singh.



Az indiai gyökerekkel rendelkező játékos 22 találkozón lépett pályára a Bayern München II-ben, ezalatt pedig hét gólt és hét gólpasszt szerzett. Csapatával két fordulóval a vége előtt egy ponttal vezetik a 3. Liga tabelláját. A Transfermarkt szerint a harmadik vonal legfiatalabb átlagéletkorú klubjának Singh a hatodik legtöbbre taksált labdarúgója.

„Ránézek a fiúkra, akik hetente játszanak és látom, mennyire profik is ők. Számomra ideális, hogy láthatom, mit csinálnak edzés előtt és után, valamint a kis plusszokat, amiket hozzátesznek az egészhez, illetve, hogy mennyi kemény munkát fektetnek bele.”

Record-breaking Lewandowski sparkles as Bayern win again - Reuters

„A családom elképesztően örül nekem, mindeközben pedig megállás nélkül arra ösztökélnek, hogy többet és többet akarjak. Hálás lehetek, hogy egy olyan családom van, amely hajt a siker felé és arra sarkall, hogy fejlődjek és jobb legyek. Ezt tanultam gyerekként is. Úgy gondolom, ha tényleg beleadsz minden a munkádba, akkor nagyot arathatsz.” – fogalmazta meg hitvallását Singh.

Reméljük, Sarpreet a szezon hátralévő részében és majd a következő idényekben is sikert sikerre halmozhat a Bayern München színeiben.

Singh: Már az boldoggá tesz, hogy része vagyok a klubnak
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top