Egyéb

Nübel már Münchenben – „Nagyon jók az első benyomásaim”A Bayern már az év elején bejelentette, hogy egy ötéves szerződés keretein belül megállapodott Alexander Nübellel a nyári átigazolásról. A Schalke kapusának szerződése lejár, ezért ingyen kerül a müncheniekhez. A 23 éves hálóőr kedden meg is érkezett a bajor fővárosba, hogy abszolválja a sportorvosi vizsgálatait.
Nübel: Örülök, hogy itt vagyok. Tegnap este vezettem le ide Gelsenkirchenből. Nagyon-nagyon jók az első benyomásaim. Meg akartam tenni a következő lépést. Ajánlatot kaptam az FC Bayerntől, Németország legnagyobb klubjától. Célom, hogy folyamatosan továbbfejlődjek és sok sikert ünnepelhessek az FC Bayernnel.

Salihamidzic: Örülünk, hogy Alexander megérkezett hozzánk. Ő döntött úgy, hogy megteszi ezt a lépést a Bayernbe, mi pedig biztosak vagyunk, hogy sok örömet fog okozni még nekünk. Alexander Nübel az egyik legnagyobb kapustehetség – tovább fog fejlődni a Bayernnél és meg fogja tenni az útját itt. Ehhez minden támogatást megkap tőlünk.

További, Nübellel kapcsolatos tartalmakat itt találtok. Előtte azonban nézzétek meg a Bayern összefoglaló videóját a mai vizsgálatokról.

Nübel már Münchenben – „Nagyon jók az első benyomásaim”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top