Vezetőség és stáb

Brazzo júliustól a Bayern sportelnöke – megvannak Wohlfahrt utódaiA Bayern rajongói elégedetten búcsúzhattak június hónaptól, ugyanis több személyi kérdésben is válasz született.

Az eddig is biztos érkezőnek számító Alexander Nübel mellett a klubbal hírbe hozott Tanguy Kouassi is megjelent Münchenben orvosi vizsgálatokon, továbbá több lap, elsőként a BILD is biztosra írt Leroy Sané közelgő klubváltásáról. A német lap Guardiola környezetéből értesült úgy, hogy a 24 éves szélső ügyében végre a klubok is dűlőre jutottak. Különböző összegekről lehetett olvasni, de a fix kivásárlási díj várhatóan az 50 millió eurót sem haladja meg és Sané még ezen a héten aláírja a szerződését a bajorokhoz. A német lap továbbá úgy értesült, hogy Coutinho, Perisic és Odriozola kölcsönszerződését is sikeresen meghosszabbította a Bayern, azaz ők is részesei lehetnek a klub további BL-szereplésének.

A képre kattintva kövess be minket Instán is.Mindezen döntések és ügyletek szorosan kapcsolódnak a klub sportigazgatójához, a július 1-jétől sportelnökké avanzsáló Hasan Salihamidzicshez. A 43 éves bosnyák Matthias Sammer korábbi szerepét fogja betölteni, azaz lesz szavazati joga a fontos döntésekben, egyébként viszont nem sokban változik a feladatköre: Közel lesz a csapathoz és az idegenbeli meccsekre is utazik a különítménnyel.

Úgy tűnik az orvosi kérdésekben is megkaptuk a választ – mint köztudott, Dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt több, mint 40 év után távozott a csapatorvosi posztról. Az ő helyét a BILD szerint az eddig is a klub orvosi részlegén tevékenykedő Dr. Peter Ueblacker és a válogatottnál is szolgálatot teljesítő Dr. Jochen Hanne fogja átvenni. Mindkét doki ott volt a csapat kedd délelőtti, Salátástállal való csapatfotózásán is.

Nach dem Foto auf dem Weg in ihre Praxis an der Säbener Straße: Dr. Jochen Hahne und Dr. Peter Ueblacker (r.)

Brazzo júliustól a Bayern sportelnöke – megvannak Wohlfahrt utódai
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top