Egyéb

Robben bejelentette a visszatérését! – „Arjen, hallgass a szívedre”



Arjen Robben szombat délután bejelentette, hogy a következő szezont az FC Groningen együttesében akarja és fogja megkezdeni. A Bayern egykori vérprofija az elmúlt hetekben a Säbeneren tartotta magát fitten, most pedig nagy elszántsággal beszélt a a nevelőegyesületéhez való visszatérésről.

„Kedves futballrajongók és kedves Groningen rajongók! 12 évesen kezdtem el focizni a Groningen akadémiáján. 16 évesen a Feyenoord ellen debütáltam, két év múlva pedig átigazoltam a PSV-be.”

– kezdte mondandóját Arjen, aki 51 meccsen 12 gólt lőtt és ötöt készített elő nevelőklubja profijátékosaként. Később a PSV-ben 75 meccsen 21-21 gólt és gólpasszt jegyzett, hamar le is csapott rá a labdarúgásba új szemléletet hozó Abramovics a Chelsea befektetőjeként. Ezt követően a Real Madrid, majd a Bayern játékosa lett, tavaly nyáron fejezte be a karrierjét. Most pedig, egy év után visszatér a futballpályára.

„18 év csodálatos kaland után hazatérek. Vissza Groningenbe. Hazamegyünk a krízis ezen nehéz időszakában, természetesen ez krízis az FC Groningent is érintette. Remek látni, hogy mindenki támogatja a klubot. Én is támogatom őket, de elgondolkodtam, hogyan tudnék még többet megtenni a klubunkért.”

A videó megtekintői itt már érezhették, hogy ebből bizony visszatérés lesz. Arjen készen áll a feladatra!

Zo volg je LIVE de persconferentie over de comeback van Arjen ...

„Az elmúlt hetekben sok megbeszélést folytattam a klubvezetőséggel. Hallgattam a rajongók üzenetére: „Arjen, hallgass a szívedre”. Visszatérés az FC Groningen játékosaként… elkezdtem játszadozni a gondolattal, most pedig elvégzem a küldetésem!”



A Groningen rajongói szerencsések lehetnek, hogy a csapatukban tudhatják majd Arjen Robbent, aki az eddigi pályafutása során 607 mérkőzésen 209 gólt lőtt és 164-et készített elő. Reméljük elkerülik őt a sérülések!

„Vissza akarok térni futballistaként – az FC Groningen játékosaként. Biztos vagyok benne, hogy hogy teljes mértékben motivált leszek. Kemény kihívás lesz fizikálisan, de állok elébe – keményen fogok dolgozni, és ha mindent rendben találok, csatlakozni fogok a csapat első edzéséhez az új szezonban. Bízom benne, hogy hamarosan láthatlak titeket, ugyanis az álmom az, hogy az FC Groningen mezében játsszak.”

Hajrá Arjen, hajrá Groningen!

Robben bejelentette a visszatérését! – „Arjen, hallgass a szívedre”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top