Akadémia

Városi győzelemmel döntött rekordot a kiscsapat | Bayern II 2-1 1860 MünchenA Bayern II szerda este, Wriedt és Tillman góljaival hátrányból, 2-1-re elintézte a városi rivális 1860-t, ezzel pedig megvédte a listavezető pozícióját a harmadosztályban. Seba Hoeness csapata sorozatbeli tizedik meccsén maradt veretlen, egyben megdöntötte a Bayern II történelmének legjobb harmadosztályú szereplését: Hermann Gerland a 2008/09-es szezonban 59 pontot gyűjtött, a mostani csapatnak már 61 pontja van.

Kép

🔴 Bayern: 

Hoffmann – Yilmaz, Feldhahn, Richards, Köhn (81. Stanisic) – Stiller, Welzmüller (81. Kern), Musiala (65. Tillman) – Kühn (62. Dajaku), Wriedt, Jeong

🔄 Padon végezték: 

Wagner – Will, Zaiser

🆚 1860 München: 

Hiller – Paul (84. Owusu), Erdmann, Berzel, Steinhart (84. Wein) – Rieder, Dressel (84. Klassen), Gebhart (69. Karger), Bekiroglu – Mölders, Lex (69. Niemann)

Gólok: 

0:1 Mölders (34.), 1:1 Wriedt (45.+1), 2:1 Tillman (79.)A Magdeburg elleni 2-2-höz képest majdnem az egész csapatot kicserélte a mester, Yilmaz, Welzmüller, Kühn, Jeong, Köhn, Richards, Musiala is bekerült a kezdőbe. A proficsapatban is debütáló Jamal Musiala az amatőrök között is a kezdőként való bemutatkozását ünnepelte.

A Bayern már az első percben megszerezhette volna a vezetést, Wriedt fejelt fölé a kapunak. Ezután a kékek jöttek lendületbe, a hetedik percben majdnem, a 34.-ben pedig meg is szerezték a vezetést Sascha Mölders találatával. Nem sokáig tartott az előny, a Bayern a lehető legjobb pillanatban, az első félidő vége előtt Jeong sprintje és Wriedt gólja után ki tudott egyenlíteni. Fordulás után a Bayern csapata fölénybe került, amelynek a 79. percben meg is lett a gyümölcse: Az előkészítő szerepében ismét Jeong tetszelgett, a beadását ezúttal Malik Tillman értékesítette.

A meccs összefoglalóját megtekinthetitek YouTube-on.

Hoeness csapata szombaton, az utolsóelőtti-előtti fordulóban 14 órakor a Carl Zeiss Jena csapatához látogat.Városi győzelemmel döntött rekordot a kiscsapat | Bayern II 2-1 1860 München
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top