Átigazolási hírek

Tuchel nagyot csalódott Kouassiban – „Szomorú vagyok, nem értem a döntését”Thomas Tuchel a PSG honlapjának adott nyilatkozatában gyakorlatilag megerősítette, hogy Tanguy Kouassi a Bayernben folytatja majd a pályafutását. A 18 éves francia U-válogatott játékos még nem írta alá a szerződését, de a német edző nagyon csalódottan beszélt Kouassi vélhető átigazolásáról.

„Nem titok, hogy kedveltem őt futballistaként. Játszott a Dortmund ellen, ez volt a legfontosabb, legszorosabb, legizgalmasabb mérkőzésünk a szezonban. Profiszerződés nélkül játszott nálunk, 17 évesen nagy bizalmat szavaztam neki, mert kiérdemelte. Nagy jövő állt volna itt előtte. Bíztunk benne és ő megkapta a játékperceit. Védekező középpályásként és a védelemben is játszhatott volna. Ő volt az egyik kulcsjátékosunk. Nem tudom megérteni az átigazolását, szomorú vagyok. Egyszerűen nem értem a döntését.”

Tuchel csalódottsága alapján Kouassi komoly erősítést jelenthet majd a Bayern jövőjében. A srác korábbi hírek szerint a klub stabilitása és jövőképe miatt dönt a német bajnok mellett.

RB Leipzig want PSG's Kouassi as a replacement for Arsenal target ...

Tuchel nagyot csalódott Kouassiban – „Szomorú vagyok, nem értem a döntését”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top