Interjúk és nyilatkozatok

Boateng: Flick óta visszatért a jókedv a SäbenerreJerome Boateng egy csütörtöki fantalk-beszélgetés során dicsőítette Hansi Flicket és munkáját, beszélt a Bayern bajnoki dominanciájáról, a legszorosabb barátjáról is.

Hansi Flickről: Amióta Flick az edző, edzéseken, és alapból is jól érzi magát az ember, a móka és a jókedv visszatért a Säbenerre. Hansi nagyon speciális és különleges, különben nem lenne ennyire sikeres a csapattal. Hihetetlenül sok bizalmat ad nekünk, mindenkinek. Mindenkit tovább szeretne fejleszteni, és ezt meg is teszi. Néha fel tudja emelni a hangját, ami teljesen normális, de nagyon sok önbizalmat ad nekünk, ugyanakkor világos terve van minden mérkőzésre.

A teljesítményéről: Hansi segített nekem abban, hogy rendszeresen játsszak. Minden futballistának erre van szüksége. Számomra is hihetetlenül fontos volt, hogy magasan tudjam tartani a nívómat és a teljesítményemet.

Jerome Boateng erklärt, was Hansi Flick von anderen Trainern ...

A Bayern visszatéréséről: Hihetetlen volt a visszatérésünk. Ezt ki is kell emelni, mert gyakran mondogatták, hogy mindig csak a Bayern. Ősszel nem lehetett számolni azzal, hogy az utolsó játéknap előtt 10 pont előnyünk lesz a bajnokságban. A kupadöntőt is feltétlenül meg akarjuk nyerni és a triplázás is lehetséges. Mindegyik sorozatban a maximumot, azaz a címeket szeretnénk elérni. A kvalitásunk abszolút megvan hozzá.

A legjobb belsővédőről: Virgil van Dijk a konstans teljesítményével egészen elől van, de tetszik Koulibaly játéka is a Napoliból. Ramos is már régóta játszik magas szinten, illetve a Bundesligában is vannak olyan fiatal játékosok, akik jó utat lehetnek képesek bejárni.

Boateng elmondta azt is, hogy a csapatból David Alabával érti meg magát a legjobban, de Leon Goretzkát és Robert Lewandowskit is a legjobb társai közé sorolta.

Boateng: Flick óta visszatért a jókedv a Säbenerre
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top