Bundesliga

Egyszerűen ez a játékunk; Elő van írva, hogy sikeresek legyünk – Reakciók: FCB 3-1 FRE



A Freiburg elleni 3-1-es győzelmet követő nyilatkozatok során mindenki elégedetten nyugtázta a látottakat.


Hansi Flick: Mi akartuk meghatározni a játékot, mi akartuk kidolgozni magunknak a helyzeteket és nyomás alá helyezni az ellenfelet. Egyszerűen ez a játékunk, és ez nagyon tetszik nekem. De a csapatnak is ez a célja, ezért is megy jelenleg minden olyan jól. Fontos, hogy az idő előtt megnyert bajnoki cím után is ritmusban maradjunk. Ehhez akarjuk kihasználni a meccseinket. Ez ma nagyon jól sikerült, és ugyanezt akarjuk tenni Wolfsburgban is.

Thomas Müller: Mohók akartunk lenni. Minden csapat tervez magának dolgokat a meccs előtt, ezt mi jelenleg nagyon jól valósítjuk meg. Közrejátszik az a csapaton belüli ösztönzés is, ami feljogosít minket arra, hogy a Bayernben játszunk, ez teszi lehetővé, hogy minden héten előhívjuk ezt a teljesítményt. Semmi mást nem várnak el tőlünk a sikernél. Ez elő van nekünk írva. Ma nagyon élveztük a jtáékot. Kár, hogy a második félidőben nem tudtunk több gólt szerezni. Legalább egyszer be kellett volna köszönnöm.

Joshua Kimmich: Ma is látszódott, hogy milyen sikeréhesek vagyunk és a már biztos bajnoki cím ellenére ezt a meccset is meg akartuk nyerni. Ha nincs is már tétje, fair versenysorozatot akarunk, illetve ritmusban akarunk maradni. Ez egy különleges mentalitás, rengeteg munka rejlik mögötte. Nem csak a  meccsnapon motiváljuk egymást, hanem edzéseken, a felkészülés során is. Még nagy céljaink vannak idén. Feltétlenül meg akarjuk nyerni a kupadöntőt, majd a Bajnokok Ligájában akarunk olyan formában lenni, mint amilyenben jelenleg is vagyunk. Játékban nem mindig voltunk lenyűgözőek. Gyakran a mentalitásra, a küzdelemre és a győzniakarásra volt szükség.

Bundesliga | Robert Lewandowski breaks Pierre-Emerick Aubameyang's ...

Christian Streich: Mindent kiadtunk. Sajnos mi vagyunk a jogos vesztesek. Azt hiszem több lett volna benne, ezért családottak vagyunk. Azzal a feltétlen győzniakarással kezdtük a meccset, hogy nyerni akarunk itt. Sajnos az első 25 percben nem voltunk elég nyugodtak a labdával, és nem tudtuk az adódó területeket kihasználni.

Christian Günter: A Bayernnek hatalmas kvalitása van, ezért lettek a legutóbbi nyolc évben bajnokok. Reméltük, hogy ma visszakapcsolnak egy kicsit. Az első félidőben megvoltak a lehetőségeink, de két-háromszor nem elég jól játszottuk ki őket. A Bayern higgadt volt, csakúgy mint az egész szezonban.

Alexander Schwolow: Az első félidőben többször is védekezhettünk volna jobban. Voltak lehetőségeink, vagy esélyünk arra, hogy jó helyzeteket dolgozzunk ki. Ebben sajnos nem voltunk elég jók. Természetesen az lenyűgöző amikor a Bayern a tizenhatosodnál játszik, illetve a góléhségük is az.



Egyszerűen ez a játékunk; Elő van írva, hogy sikeresek legyünk – Reakciók: FCB 3-1 FRE
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top