Átigazolási hírek

Sané visszautasította a City szerződését – „Egy másik klubban akar focizni”Korábbi trénerünk, a Manchester City jelenlegi vezetőedzője, Pep Guardiola nyilatkozott arról, hogy mi is pontosan a helyzet a hónapok óta pletykatémákat keltő német támadóval, Leroy Sanéval.

A katalán sikeredző szerint a 24 esztendős futballista nem akar hosszabbítani a Cityvel, így szerződése továbbra is 2021 nyaráig szólna. Az angol bajnokság második helyén álló csapat a napokban tett ajánlatot Sanénak, aki azonban világossá tette: el akar költözni Manchesterből.

„Egy másik klubban akar focizni. – kezdte Guardiola – Leroy azt mondta, nem akarja meghosszabbítani a szerződését. Ha szeretne távozni, idén nyáron vagy jövőre is megteheti, amikor lejár a kontraktusa. A klub beszélt velem párszor és azt mondták, hogy visszautasította a szerződését és hogy egy másik csapatnál akar focizni. Szerintem mindenki tudja, hogy ennek a szezonnak végén is megegyezhet (mással), ha pedig nem, akkor a következő idény végén.”

Pep Guardiola Eager for Leroy Sane to Sign a new Contract With Man City Amid Interest From Bayern | ht_media

Sané Manchesterben töltött négy éve alatt 136 találkozón lépett pályára, ezeken pedig 39 gólt lőtt és 45 gólpasszt osztott ki. Az idei évadban mindössze kétszer szerepelt tétmeccsen, hiszen egy sérülés miatt több, mint 200 nap kihagyásra kényszerült.

„Ha ajánlatot teszünk egy játékosnak, az azért van, mert akarjuk őt. (Sané) különleges képességekkel rendelkezik. Olyan játékosokat keresünk, akik a csapatunkban akarnak játszani és eredményeket akarnak vele elérni. Leroy egy jó srác és nagyon kedvelem. Nem vagyok ellene – csak egy másik kalandot szeretne kezdeni.” – fejezte be nyilatkozatát Pep.

A Sky szerint egyébként Sané most először mondta el hivatalosan is a Citynek, hogy távozni szeretne. Ezután már minden csak a Bayern Münchenen múlik – vagy esetleg más jelentkezőkön, akik szívesen látnák keretükben a kiváló támadót.

Sané visszautasította a City szerződését – „Egy másik klubban akar focizni”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top