Bajnokok Ligája

Hivatalos: Augusztus 7-én folytatódik a Bajnokok Ligája



Az UEFA június 17-én közzétette az európai kupák további lebonyolítását és menetrendjét. Az előzetes híreknek megfelelően nem történt komolyabb meglepetés és a portugál fővárosban, Lisszabonban, a Benfica és a Sporting aréjánában fogják lejátszani a minitornát. Kivételes okok miatt a Porto és a Guimares stadionja is szerepelhet a rendezők között.

A MENETREND:

◾ Augusztus 7-én és 8-án lebonyolításra kerülnek a hátralévő nyolcaddöntő-visszavágók a BL-ben. (City-Real, Bayern-Chelsesa, Juve-Lyon, Barca-Napoli).

◾ Augusztus 12-től 15-ig lejátsszák a negyeddöntő-mérkőzéseket.

◾ Augusztus 18-án és 18-én jönnek az elődöntők.

◾ Augusztus 23-án pedig a döntő.

A PSG, az Atletico, a Lipcse és az Atalanta már kvalifikálta magát a legjobb nyolc közé. A hátralévő meccsek 21 órakor kerülnek megrendezésre. A negyeddöntő és az elődöntő sorsolásait később teszik közzé. Az UEFA a hátralévő meccsekre engedélyezi az öt cserét, de a következő szezonban visszatérnek a három váltási lehetőségre.

Portugal-Luxembourg | European Qualifiers | UEFA.com

A minitorna másik helyszíne: a Sporting arénája (Jose Alvalade stadion)




Mivel az idei szezonra kitűzött isztambuli Atatürk stadionban nem tudják megrendezni az idei finálét, az összes eddig tervezett helyszín csúszik egy évet. München így 2022 helyett 2023-ban rendezheti meg a döntőt.

Az Európa Ligáról is ejtünk egy pár szót: Az augusztus 10-én folytatódó sorozat hátralévő meccseit Düsseldorfban, Gelsenkirchenben, Duisburgban, a döntőt pedig Kölnben rendezik majd. A Frankfurt kiesése csak formai kérdés, a Wolfsburgnak egy gólt kell ledolgoznia a Shakthar ellen, a Leverkusen viszont 3-1-es előnyben várhatja a folytatást a Glasgow ellen.

Örömteli hír, hogy az Európai Szuperkupát, azaz a BL és az EL győztesének összecsapását Budapesten, az új Puskás stadionban rendezik majd meg szeptember 24-én. Reméljük a Bayern München és a szurkolók is részt vehetnek rajta.

Egyszerűsítse le otthona irányítását! | TapHome - Puskas Ferenc ...

Az impozáns budapesti aréna.

Hivatalos: Augusztus 7-én folytatódik a Bajnokok Ligája
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top