Német Kupa

Több gólt kellett volna szereznünk, de gratulálok a csapatomnak | Reakciók: FCB 2-1 FRAA Frankfurt elleni 2-1-es kupagyőzelmet követő reakciók.

🔴 Hansi Flick, a meccsről: Ez egy kupameccs volt. Az ellenfél jól helyezett minket nyomás alá, párszor megúsztuk, de a csapatom végül megérdemelten győzött. Az első félidőben egy-két góllal többet kellett volna szereznünk, akkor a második is másképp alakult volna. Ettől függetlenül nagy gratulációt kell kifejeznem a csapatomnak. Jó sorozatban vagyunk, a csapat nagyon jól játszik. Nagyon fontos, hogy egy ilyen kupaküzdelem során is továbbjutottunk. Ezzel megtettük a lépést amit akartunk, azaz bejutottunk a berlini döntőbe.

Serge Gnabryról: Természetesen reméljük, hogy szombaton velünk lehet, egyelőre várunk. Szerencsétlen szituáció történt az edzésen, megsérült a háta, ma pedig nem tudta a karját se mozgatni. Reméljük, hogy az orvosi részlegünk is engedi őt játszani, mert nagyon fontos lenne a jelenlegi szituációban.

Reds beat Frankfurt and seal berth in Berlin - FC Bayern Munich

🔴 Thomas Müller: Az első félidőben a Frankfurt nagyon fáradtnak tűnt. Mi frissebbek voltunk és jóval nagyobb arányban kellett volna vezetnünk. Az elmúlt hetek miatt fáradtak és kimerültek voltunk, ez a második félidőben sajnos kijött. Nem játszottunk olyan letisztultan, ahogyan azt megszokhattuk és a presszingünk sem volt olyan jó. A srácok jó munkát végeztek hátul. Sokat dolgoztak, de játékban az utolsó passzokkal nem igazán lehetünk elégedettek. Az 1-1 után viszont nagyobb energiát sajtoltunk ki magunkból.

Havertzről: A válogatottban eltöltött utolsó éveimben élveztem, hogy edzhettem és játszhattam vele. Kai Havertz nagyon jó játékos, a korosztályának egyik legnagyobb európai toptehetsége. Jó képességekkel rendelkezik és a Bayernnél természetesen mindig a legjobb képességű játékosokat akarjuk. De sajnos nincs betekintésem a pénzügyi dolgokba, nem tudom mit terveznek. Nem tudom, hogy a mai világban milyen összegek fognak forogni. Egy kicsit paradoxon, ha az ember az új igazolásokról beszél, miközben a fizetéseken spórol.🔴 David Alaba: Azt hiszem összességében elégedettek lehetünk, hogy győztesen jöttünk le a pályáról, de már az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést. Több jó helyzetet is kidolgoztunk, amelyeket kihagytunk végül. Amikor 1-0-val mentünk a szünetre, tudtuk, hogy nem lesz egyszerű feladat.

🔴 Alphonso Davies: A Frankfurt nem csak papíron erős csapat. A legjobb teljesítményünket kellett nyújtanunk. A döntő annak a kemény munkának az eredménye, amit ebben a sorozatban mutattunk. Feltétlenül el akartunk jutni Berlinig. A döntő elérésével nekem is egy álmom vált valóra. Szokás szerint nagyon motiváltak leszünk, hogy a döntő a mi javunkra váljon el.

🆚 Adi Hütter, a Frankfurt edzője: A második félidőben jó meccset játszottunk és megérdemelten egyenlítettünk ki. Büszkék lehetünk, mert a meccs előtt sokan nem bíztak bennünk. A vereség szélére sodortuk a Bayernt. Ettől függetlenül mi hagytuk el vesztesen a pályát és ez fájdalmas. Fáj, hogy a következő szezonban nem szerepelhetünk az európai porondon, de ezt is el kell fogadnunk. Nem vagyunk teljesen elégedettek.

🆚 Sebastian Rode, a Frankfurt játékosa: Ez nagyon szomorú. A második gólt túl könnyen kaptuk be, felért egy kisebb tarkónrúgással. De jól küzdöttünk és megvolt az esélyünk. Kár, hogy végül nem jött össze.

🆚 Timothy Chandler, a Frankfurt játékosa: A második félidőre bátran jöttünk ki az öltözőből, nyomást fejtettünk ki és direkten játszottunk előre. Ha ez első félidőben is így tettünk volna, talán szorosabb lett volna a meccs. Az első 45 percben nem voltunk elég bátrak, könnyedén eladtuk a labdákat. Büszke vagyok a csapatra. Mindent kiadtunk, amit lehet. Dolgoznunk kell tovább és gyűjtenünk kell a pontokat a Bundesligában.Több gólt kellett volna szereznünk, de gratulálok a csapatomnak | Reakciók: FCB 2-1 FRA
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top