Akadémia

FCB II: Emberhátrányos döntetlen a Braunschweig otthonában



A Bayern II szombat délután 1-1-es döntetlent ért el a feljutásra esélyes Eintracht Braunschweig otthonában, ezzel ötmeccsesre duzzadt Sebastian Hoeness csapatának veretlensége. A Kisbayern Arp góljával már a kilencedik percben vezetett, de három perc múlva sajnos jött a büntető, Stanisic kiállítása és a hazaiak egyenlítése. A Bayern II csaknem 80 percen keresztül emberhátrányban futballozva szerzett egy pontot.

Kép

🔴 Bayern: 

Früchtl – Stanisic, Feldhahn, Richards, Will – Zaiser, Welzmüller, Jeong, Batista-Meier (73. Musiala) – Arp (30. Waidner), Wriedt (90.+3 Kern)

🔄 Padon végezték: 

Wagner – Köhn, Senkbeil, Rochelt

🆚 Braunschweig: 

Engelhardt – Goden (46. Ademi), Kessel, Burmeister, Kijewski – Kammerbauer, Nehrig (73. Pfitzner), Bürger (61. Putaro), Kobylanski (78. Feigenspan), Otto – Pourié (46. Bär)

Gólok: 

0:1 Arp (9.), 1:1 Kobylanski (12., büntető)

🔻 Kiállítás:

Burmeister (90.) / Stanisic (12.)

Kép

Sebastian Hoeness: Megérdemeltük volna a győzelmet, de nagyon büszke vagyok a csapatomra. A srácok hihetetlen karaktert tanúsítottak.

A Münster elleni 3-2-es győzelemhez képest hat helyen változtatot az edző a csapatban: Hoffmann kapus, Stanisic, Wil, Zaiser, Welzmüller és Jeong kerültek be Früchtl, Yilmaz, Singh, Stiller, Köhn és Kern helyett.



A meccs első komoly helyzete rögtön a Bayern gólja volt: Will és Jeong összjátéka után Arp elé került a labda, aki az ötösön belül megszerezte a vezetést. Pár perccel később Ittrich játékvezető zuhanyozni küldte Stanisicset – a Bayern védője egy büntetőterületen belüli szabálytalanság, illetve reklamálás miatt fejezte be idő előtt a meccset, a hazaiak pedig értékesítették a büntetőt. Arp a góljánál ütközött a kapufával és később le is kellett cserélni, de az első félidőben a Bayern jól védekezett és támadásban is jobb volt az emberelőnyben játszó Eintrachtnál.

Kép

Rögtön a fordulás után szükség volt Hoffmann parádéjára, ezután viszont a Bayern volt ismét a veszélyesebb: Wriedt többször is próbálkozott, egyszer a kapufát is eltalálta, rajta kívül Richards, és a meccs egyik legaktívabbja, Jeong is megszerezhette volna a győztestalálatot.

A meccs összefoglalóját megtekinthetitek YouTube-on.

A Bayern legközelebb kedden 19 órakor fogadja a Zwickau csapatát a Grünwalden stadionban.

 

FCB II: Emberhátrányos döntetlen a Braunschweig otthonában
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top