Akadémia

Újabb véghajrás győzelem – csúcsformában a Bayern IIA Bayern amatőrcsapata tovább folytatja remek szereplését, ugyanis a Preußen Münster elleni meccsen aratott 3-2-es, utolsóperces győzelmével a sorozatbeli negyedik sikerét aratta a harmadosztályban. Sebastian Hoeness játékosai cirka három hónap után először léphettek pályára a hazai Grünwalder stadionban – az első gólt bár a vendégek szerezték, a müncheniek végül Wriedt két és Batista Meier egy góljával begyűjtötte az újabb három pontot – egy pontra megközelítve a listavezető Duisburg csapatát.

Kép

🔴 Bayern: 

Früchtl – Yilmaz (46. Stanisic), Feldhahn, Richards, Köhn – Stiller, Kern (58. Welzmüller), Batista-Meier (80. Musiala), Singh (90. Will) – Arp (58. Jeong), Wriedt

🔄 Padon végezték: 

Hoffmann – Rochelt

🆚 Münster: 

Schulze Niehues – Schauerte, Scherder (72. Kittner), Löhmannsröben (90. Heidemann), Steurer, Rossipal (90. Grodowski) – Cueto, Rodrigues Pires, Mörschel, Litka (60. Özcan) – Schnellbacher (60. Königs)

Gólok: 

0:1 Mörschel (1.), 1:1 Wriedt (3.), 2:1 Batista-Meier (18.), 2:2 Cueto (37.), 3:2 Wriedt (88.)

Az előző, Ingostadt elleni szintén utolsóperces győzelemhez képest Früchtl, Singh és a Düsseldorf ellen a profik között is debütáló Batista Meier került be a csapatba Hoffmann kapus, Jeong és a sérült Nicolas Kühn kárára, de a későbbiekben profitált az amatőrök között a profik edzésén is megforduló Jamal Musiala is.

Óriási iramban kezdődött a mérkőzés, ugyanis a vendégek egy 20 méteres lövésből már 14 másodperc után megszerezték a vezetőgólt. Nem sokáig kellett búslakodnia a müncheni foteldrukkereknek, ugyanis az első támadásából a müncheniek is betaláltak: Köhn beadását Wriedt tette be közelről, megszerezve ezzel a 18. találatát. Negyedórával később jött az újabb csapás, a sértett Batista-Meier 17 méterről, szabadrúgásból sokkolta a vendégeket. A vezetés ellenére a Münster talpra állt és a 37. percben egy beadás után közelről egyenlítettek.

Fordulás után csak a münchenieknek voltak említésreméltó helyzetei, kis szerencsével Singh, Jeong is betalálhatott volna – az utolsóelőtti percben megtette ezt a 19. gólját szerző és a harmadosztály gólvadászatát vezető Kwasi-Okyere Wriedt, akinek a góljával a Bayern otthon tartotta a három egységet és a legjobb formában lévő csapatnak mondhatja magát a 3. Ligában.

Sebastian Hoeness: Boldogok vagyunk a késői győzelem miatt. Az első félidővel nem lehetünk elégedettek, de a második félidőben mutatott teljesítményünk alapján megérdemelt sikert arattunk.

A mérkőzés összefoglalóját megtekinthetitek YouTube-on.

Újabb véghajrás győzelem – csúcsformában a Bayern II
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top