Vezetőség és stáb

Thomas Glas személyében új márkaigazgatója van a BayernnekAz FC Bayern München AG, azaz a Bayern München sportegyesületének gazdasági társasága az elemzések után arra a következtetésre jutott, hogy a klubon belül létrehozza a „Márkastratégiai igazgatóság” részleget, amelynek igazgatójaként ki is nevezte az AUDI egykori munkatársát, Thomas Glas-t.

A 40 éves szakember korábban futballistaként megjárta az Ingolstadt, az Unterhaching, az 1860 München és a Regensburg csapatát is. Most az AUDI-tól a Bayernhez igazolt és ő fog felelni az FC Bayern márka irányításáért, illetve a márkastratégia kidolgozásáért és megvalósításáért is.

Audi is the new cooperationpartner of the FOKUS Clan | Audi ...

Rummenigge: „Az FC Bayern számára központi jelentősége van a márkánk fejlesztésének, élesítésének és pozicionálásának. Örülünk, hogy Thomas Glas személyében egy képzett szakembert szerezhettünk meg erre a feladatra. Szeretném megköszönni a partnerünknek, az Audinak a harmonikus, és partnerségen alapuló megbeszélésünket Thomas Glas váltása miatt.”

Thomas Glas: „Nagyszerű időszakot töltöttem el az Audinál, ezért szeretnék ismételten kiemelt köszönetet mondani. Most viszont már nagyon várom az új, izgalmas feladatomat. Az FC Bayern egy abszolút csúcsmárka az európai labdarúgásban, ezért megtiszteltetés és nagy felelősség számomra, hogy az ő fejlődésüket és stratégiájukat irányíthatom.”

Thomas Glas személyében új márkaigazgatója van a Bayernnek
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top