Interjúk és nyilatkozatok

„Lucas nagyon fontos játékosa lesz a Bayernnek” – Lizarazu hisz a honfitársábanBixente Lizarazu, a Bayern és a francia válogatott legendás balbekkje az Abendzeitungnak adott nyilatkozatában beszélt a sokak által lebecsült, sérülékenysége miatt bizonyítani még alig-alig tudó, a védelem összeszokottsága miatt egyelőre kevés játéklehetőséget kapó Lucas Hernandezről.

Manchester United tried to sign me, says Bixente Lizarazu | Daily ...

„Nagyon erősen hiszek Lucas Hernandezben. A sérülése miatt még nem láttuk az igazi potenciálját, de a klasszisát illetően nincs kétség. Ha Hernandez eléri azt a szintet, amelyet a francia válogatottban mutatott, nagyon fontos játékosa lesz az FC Bayernnek. Efelől pedig nincs kétségem. Nincs sok olyan szélsőhátvéd a világon, aki védekezőleg és támadólag is kiemelkedő. Hernandez mindkettőt tudja. Szívesen látnám topformában a Bayernnél, de küzdenie kell. Újra elmondom, erősen hiszek benne!”

Hasan Salihamidzic backing Lucas Hernandez to come to fruition at ...A Bayern 24 éves, 80 millió eurós rekordigazolását a balhátvéd poszton a kirobbanthatatlan Alphonso Davies, a középhátvéd pozíció baloldalán pedig a szintén nagyon stabil lábakon álló David Alaba szorítja ki a Bayern kezdőjéből. Egyes hangok szerint már a távozását fontolgatja, de az ügynöke természetesen cáfolta ezt a pletykát. Hansi Flick az elmúlt hetekben adott sajtótájékoztatójában elmondta, hogy elégedett a játékos hozzáállásával és idővel lehetősége nyilik majd a bizonyításra. A Frankfurt elleni meccs végén Boateng helyett beállhatott és egy szép közbelépéssel hívta fel magára a figyelmet.

„Lucas nagyon fontos játékosa lesz a Bayernnek” – Lizarazu hisz a honfitársában
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top