Átigazolási hírek

Kalle szerint nem aktiváltuk Coutinho záradékát, de…



Ennyi volt Coutinho pályafutása a bajoroknál? A Bayern vezérigazgatója, Karl-Heinz Rummenigge a Spiegelnek adott interjújában érintette a brazil sorsáról szóló kérdést is.

„A vételi opció véget ért, és mi nem aktiváltuk azt. A jövőjével kapcsolatban még nem született döntés. Ahogyan ezekben a bizonytalan időkben többször is elmondtuk: Jelenleg nem beszélünk semmilyen transzferről vagy tervről, nem diskuráltunk róla. Most először a belső kerettervezést kell lezárnunk, és meglátjuk, hogy továbbra is szerepet játszik-e nálunk, avagy sem.”

Philippe jelenleg sérült, de ügynöke elmondása szerint jól érzi magát Münchenben és a maradást sem zárta ki.

Döntő kérdés lehet, hogy a Barca végül milyen mértékben módosíthatja a kölcsönszerződésbe foglalt 120 milliós elvárását és milyen szerepe van ebben Rummenigge nyilatkozatának. Kalle nem zárta ki, hogy a későbbiekben újabb megbeszéléseket folytathatnak a katalánokkal.

Ezenkívül a Sport1 párnapos híradása szerint Hansi Flick is eltudja képzelni, hogy egy csapattal töltött teljes felkészülési időszak után tovább dolgozzon a brazil támadó középpályással, ennek a hitelessége természetesen nem garantált, ugyanis talán egy túlságosan is érzékeny játékosról beszélhetünk. Viszont azt elmondta, hogy egy kivételes futballistáról van szó, akivel nagyon szeret dolgozni.

Mindenesetre Coutinho az augusztusban folytatásra kerülő Bajnokok Ligájában elvileg még a Bayern játékosaként szerepelhet és bizonyíthat – ha egészséges lesz.

 

Kalle szerint nem aktiváltuk Coutinho záradékát, de…
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top