Bundesliga

A Bayern két tiszteletbeli elnöke is ott lesz a Frankfurt elleni hazai bajnokinA Bundesliga folytatásaként a Bayern ezen a hétvégén először lép pályára a zártkapus Allianz Arénában, Hansi Flick csapata az Eintracht Frankfurt játékosait látja vendégül. A lelátón természetesen ott lehet pár vezetőségi és tiszteletbeli tag is – a szabályozás értelmében a hazai csapat nyolcfős delegációt vezényelhet a mérkőzésre. Nem is akárkiket hívott meg Karl-Heinz Rummenigge a stadionba.

A Bayern vezérigazgatójának invitálására a klub korábbi, jelenlegi tiszteletbeli elnökei, Uli Hoeness és Franz Beckenbauer is élőben nézik meg a találkozót. A „Császár” becenévre hallgató, játékosként és edzőként is számtalan csapatsikert felhalmozó, illetve védőként is kétszeres Aranylabdás Beckenbauer hosszú idő után először néz meg a helyszínen egy mérkőzést.

Így reagáltak Uli Hoeness visszavonulására a legendák ...

„Kalle felhívott és meghívott, ezzel hosszú idő után először hagyom el a hazai környezetet. Előtte viszont ki kell töltenem pár kérdőívet, hogy egyáltalán beléphessek a stadionba.”

A 74 éves élő legendát a 19 éves fia, Noel fogja Salzburgból Münchenbe fuvarozni – ő természetesen nem léphet be a stadion területére. Franz saját elmondása szerint tetszeni fog neki a meccs körítése.

„Élvezni fogom a zártkaput, teljes mértékben a pályán lévő eseményekre fogok koncentrálni. Sokkal jobban szeretem a futballt nézni, mint sokat beszélni.”A Bayern két tiszteletbeli elnöke is ott lesz a Frankfurt elleni hazai bajnokin
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top