Egyéb

Formacheck: Boateng nagyon jó állapotban van, Kimmich a legtüzesebb, Lucas…



Több, mint két hónap kihagyás után végre folytatódik a Bundesliga! A Bayern vasárnap 18 órától az Union Berlin zártkapus stadionjában küzdhet meg a három pontért. De vajon milyen formában vannak egyes játékosaink?  A BILD az összes gyakorlaton ott volt és megosztotta a tapasztalatait.

Kapu: Neuer az elmúlt hetekben, szerződéshosszabbítási és 19 éves nője miatt különösen sokat szerepelt a médiában, de a pályán ezt nem észlelni. Sven Ulreich is feltűnően jó formában van.

Védelem: Az edzéseken a kiváló fizikai és lelki állapotnak örvendő Boateng és David Alaba alkotják a védelem tengelyét. Lucas lényegesen feltűnőtlenebb náluk, nehéz dolga lesz Boát kiszorítani a kezdőből. Odriozola sem villog. Pavard a jobbhátvéd, Davies a balbekk.

Középpálya: A BILD szerint Joshua Kimmich volt a legambíciózusabb, legtüzesebb játékos az edzéseken. Minden gólt ünnepelt, minden elrontott labdán bosszankodott. Thiago sokat volt Hansi Flick közelében és továbbra is ő lehet a középpálya irányítója. Leon Goretzka szintén erős teljesítménnyel rukkolt elő, Javi Martínez és Cuisance viszont amellett, hogy kihagytak pár edzést, nem is szerepeltek feltűnően. Tolisso és Coutinho sérülés miatt akár az egész szezont kihagyhatják.

Támadósor: A csapatkapitány-helyettes Thomas Müllert egy vírus sem tudja kizökkenteni remek hangulatából és motivációjából. Gnabry a futballdartsnál volt a legkiemelkedőbb. Nem úgy, mint Coman, aki a kezdeti problémái ellenére mostanra főleg a kapuralövéseknél szerepelt jól, de Goretzkával kell megküzdenie a kezdőért. Lewandowski teljesen fitt, de egyelőre látni rajta a játék hiányát, viszont a visszatérésével Zirkzee ismét a padra szorul. Egyes meglátások szerint a 18 éves tini kissé kedvtelenül edzett, ezt Zirkzee a holland médiában kifogásolta. Ivan Perisic szintén fitt és bevethető.

Formacheck: Boateng nagyon jó állapotban van, Kimmich a legtüzesebb, Lucas…
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top