Interjúk és nyilatkozatok

Flick: Mindenki nulláról indulA Bayern München vezetőedzője, Hansi Flick nyilatkozott röviden a DPA-nak a sajátos szezonhajráról.

Mint ismert, a Bayern München tizenhetedmagával nekivághat az idei Bundesliga-szezon folytatásának. Május 17-én, az Union Berlin elleni idegenbeli meccsel kezdődhet újra a küzdelem, majd kilenc fordulót követően, június 27-én érhet véget az idei évad egy Wolfsburg elleni vendégtalálkozóval.

„Úgy gondolom, hogy most a jelenlegi helyzet elfogadása a fontos. Ami a szezon elején történt, már nem lényeges. Mindent az elejéről kell kezdenünk, mindenki nulláról indul.” – mondta az 55 esztendős tréner.

A mérkőzések üres nézőterekkel, zárt kapus rendszerrel folynak majd le, szigorú szabályok közt. A Bayern kerete május kilencedikén közösen egy szállodába vonul és megkezdődik az edzőtábor az újrakezdés előtt. Az utolsó fordulókban a Dortmund és a Leverkusen otthonába is ellátogat majd a bajor alakulat, szóval fontos a tökéletes felkészülés, nehogy kicsússzon a Bayern kezéből az első hely.

„A nézők nélküli meccsek különlegesek. Minden a mentalitástól függ.” – tette hozzá Flick.

Flick: Mindenki nulláról indul
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top