Átigazolási hírek

Boateng marad? – „Nagyon sokat köszönhetek Hansi Flicknek”



Jerome Boateng esetleges távozása évek óta lóg a levegőben – az egykori Világbajnok 2018-ban és 2019-ben is szívesen váltott volna, a feltételek viszont ezt eddig egyszer sem tették lehetővé. Sokan a nyári klubváltását is biztosra veszik, ugyanis a korábbi hírek szerint a bajorok szeretnének egy új belsővédőt igazolni.

A 31 éves játékos viszont a régi jó ismerős Hansi Flick irányítása alatt ismét jó formának örvend és elképzelhető, hogy a következő szezont is a bajor fővárosban kezdi meg. Ezzel kapcsolatban a Sport BILD-nek nyilatkozott.

„Nagyon sokat köszönhetek Hansi Flicknek. Ha nem ő lenne az edző, talán nem is lennék már az FC Bayernnél. A szerződésem még 2021-ig szól. Hansi Flick irányítása alatt eltudom képzelni, hogy kitöltsem. Tudom, hogy a klub sokat tett értem, ahogyan azt is, hogy én is sokat nyújtottam nekik. A klub mindig különleges marad számomra. A város, a szurkolók és a csapat körüli családi feeling kombinációja valószínűleg egyedülálló.”




FC Bayern: So macht Hansi Flick Jerome Boateng wieder stark

Hansi Flick jó formába lendítette a német középhátvédet, aki a Chelsea elleni BL-gálán is remek teljesítményt nyújtott. Süle és Lucas sérülése miatt Boa a legutóbbi 18 tétmeccsből 13-szor kezdett a védelemben, legtöbbször Alaba párjaként – egyszer sem volt sérült, két alkalommal gyomorproblémák miatt nem szerepelt.

A Bayern vezetői is észlelik a formajavulást és Boateng hozzáállását. Egyelőre kérdéses, hogy hagyják-e jövőre, ingyen távozni vagy egy új belsővédő érkezése és egy jó ajánlat miatt Jerome mégis klubot vált.

Boateng marad? – „Nagyon sokat köszönhetek Hansi Flicknek”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top