Bundesliga

Neuer a Bundesliga esetleges újraindulásáról: Az egész világ ránk fog figyelniAngela Merkel és a miniszterelnökök szerdán döntenek arról, hogy újraindulhat-e a Bundesliga, és ha igen mikor. A német válogatott és a Bayern kapitánya a Frankfurter Allgemeinen Zeitung hasábjaira írt üzenetét olvashatjátok. 

Manuel Neuer: 

„Ha Angela Merkel kancellár asszony szerdán, a miniszterekkel való videókonferenciáját követően a folyamatban lévő pandémiára és a társadalomra való tekintettel továbbra is a korlátozások mellett dönt, akkor futballcsaládként – a játékosoktól a szurkolókig – mindannyian száműzve leszünk a futballtól és várni fogjuk a döntést, hogy ismét engedélyezzék a futballmérkőzéseket. Tudatosan beszélek futballcsaládról és a futballmérkőzésekről, ugyanis az a tény, hogy a Bundesliga lehetséges újraindításáról tanácskoznak és döntenek, következménnyel lehet az egész futballvilágra, az amatőrligákra, a legfiatalabb generációkra, illetve sok más sportágra is.

Az európai országok önmagában, sőt az egész világ ránk fog figyelni. Mi, profijátékosok kaphatjuk meg azt a bónuszt, hogy elsőként indulhatunk újra. Ebben hihetetlenül nagy felelősség van rajtunk és ezzel minden sejtünknek tudatában is kell lennie.”

A Reuters hírügynökség szerint lehetséges, hogy már május 15-én elkezdik a zártkapus élvonalbeli meccseket Németországban.

Neuer a Bundesliga esetleges újraindulásáról: Az egész világ ránk fog figyelni
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top