Átigazolási hírek

Idén is újabb tinioffenzívába kezd a BayernA Bayern az elmúlt években, a Campus felépülése óta még nagyobb hangsúlyt fektetett az utánpótlásnevelésre és kutatásra. Alphonso Davies ennek a leglátványosabb példája, őt Kanadából fedezte fel és építette be kezdőcsapatába a bajor Rekordbajnok.

Hansi Flick irányítása alatt rajta kívül az Új-Zélandról igazolt Sarpreet Singh, a Stuttgart akadémájáról érkező Dajaku és a sajátnevelésű Batista-Meier, illetve Lukas Mai is a profikkal edzhet. A Bayern erőteljesen dolgozik azon, hogy újabb tehetségeket szerezzen meg a proficsapat kapujába.

A 19 éves wolfsburgi Lenn Jastremski és a Hoffenheimtől érkező 17 éves Armindo Sieb személyében már érkezett két támadótehetség.

A nemzetközi színtérről újabb játékosok követhetik őt. A BILD szerint például jó esély van arra, hogy a Celtic 16 éves játékosa, a szintén támadó Barry Hepburn is Münchenben kössön ki.

Schotten-Stürmer Barry Hepburn

Szóba hozták továbbá a Bayernnel a Lyon jobbhátvédjét Pierre Kalulut – akit valószínűleg mégsem igazol le a klub -, illetve a Gent 20 éves csatárát, a szintén kanadai állampolgár, Jonathan Davidet is. A Chelsea 16 éves balszélsője, Samuel Iling szintén ott lehet a Bayern cetlijén. Rajtuk kívül számtalan játékost figyelhet a Bayern erre szakosodott emberei.

Jochen Sauer, a Campus 2023-ig hosszabbító vezetője a BILD-nek elmondta:

„Kizárólag csak olyan tehetséget igazolunk, akiknél meggyőződésünk, hogy korosztályuk legjobbjai közé tartoznak a Bayernnél. Természetesen figyeljük mi történik Franciaországban, Angliában és az összes többi európai országban, de a sok kooperációnknak köszönhetően figyeljük a kínai, japán és dél-koreai térséget és az amerikai piacot is.”

Idén is újabb tinioffenzívába kezd a Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top