Átigazolási hírek

Sport1: Brazzo már tárgyalt a lyoni jobbhátvéd ügynökévelA Bayern télen Alvaro Odriozola kölcsönvételével próbálta meg enyhíteni a jobbhátvéd problémát. A spanyol játékos visszatér a Realhoz, a müncheniek pedig valószínűleg új játékost hoznak majd a helyére.

A Sport1 információi szerint a Lyon 19 éves jobbhátvédjére, Pierre Kalulura eshet a müncheniek választása. A játékos környezetéből úgy tudják, hogy Kalulu ügynöke korábban már megbeszéléseket is folytatott Salihamidziccsel Münchenben. Sőt, a francia RMC Sport szerint a bajorok már az első ajánlatukat is leadták, ezt azonban még visszautasították a lyoniak.

Bayern Monaco, conferme sull'interesse per Pierre Kalulu dell'OL ...A Sport1 szerint a koronavírus miatt szünetelnek a megbeszélések, de tervben van, hogy az elkövetkezendő hetekben ismét tárgyaljanak a játékosról. Már csak azért is, mert a szerződése 2020-ban jár le az Olympique B csapatában. A münchenieknek nem lesz könnyű dolguk, ugyanis bár a profikkal edzetnék, egyelőre a harmadosztályban szerepeltetnék a játékost, míg a Lyon profiszerződéssel próbálja marasztalni í kongó gyökererekkel rendelkező Pierre-t.

Kalulut hazájában a legendás francia védőhöz, Lilian Thuramhoz hasonlítják, azaz fizikálisan erős, gyors és jó futóképes játékosról van szó. Kicsit tud németül is, ugyanis édesapja tanár. A Transfermarkt szerint a védelem minden pontján bevethető. Ő volt a Lyon Youth League csapatának a csapatkapitánya is.

A Bayern másik, ismert jobbhátvéd-jelöltje Sergino Dest az Ajaxból.

Sport1: Brazzo már tárgyalt a lyoni jobbhátvéd ügynökével
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top