Interjúk és nyilatkozatok

Davies: Együtt harcolunk, jóban-rosszban együtt vagyunk – a pályán és azon kívül isA nemrégiben szerződést hosszabbító Alphonso Davies virtuális sajtótájékoztató keretein belül szólalt meg pár témában. Lássuk.

Arról, hogy milyen tippjei vannak a tehetségeknek és példképként mik a feladatai: A legfontosabb az, hogy mindig mosollyal az arcunkkal játsszunk és ne aggodalmaskodjunk következmények miatt. Példakép akarok lenni és célom, hogy a fiatal játékosok felnézzenek rám.

Alaba befolyásáról: David már régóta világklasszis játékos. Tudja hogyan kell játszanom a posztomon, tanácsokat ad és elmagyarázza, hogy mikor hol kell helyezkednem.

A jövőben betöltött szerepéről: Szélsőként érkeztem, de nagyon élvezem az új szerepem. Nem hiszem, hogy ez a közeli jövőben változni fog.

A menekült-múltjáról: Ez egy nagyon érzelmes dolog és természetesen nem volt egyszerű. Kanadában viszont lehetőségem volt képezni magam és focizni. A Bayernhez való átigazolással egy álmom vált valóra.

Az édesanyjáról és a kéréséről, hogy jó fiú maradjon: Igen, azt hiszem az vagyok. Megtanította, hogy mindenkit tiszteljek, akivel találkozom.

A 100 méteres idejéről: A suliban gyakran futottuk ezt a távot és mindig 11 másodperc körüli időt értem el. Azt hiszem ennél gyorsabb vagyok.Pressetalk: Die wichtigsten Aussagen von Alphonso Davies

A szabadidős tevékenységéről: Jelenleg elsősorban a német nyelvtudásomon dolgozom és videójátékozok, mint a többi tinédzser. Ezenkívül sok rajzfilmet is nézek.

A szórakoztatóiparban betöltött szerepéről: Egyszerűen csak megpróbálom magamat adni. Nem játszom meg magam. A közösségi médiában az emberek egy kicsit jobban megismerhetnek engem.

A klubbal való azonosulásáról: Az érkezésemkor rögtön mindent megtanultam a klubról. Egy család vagyunk és együtt harcolunk, jóban és rosszban is együtt vagyunk, a pályán és azon kívül is.

A céljairól: A lehető legtöbb címet meg akarom nyerni, természetesen azokat a sorozatokat is, amelyben még versenyben vagyunk. Most viszont az egészség áll az első helyen.

A védekezezőbb pozíciójáról: Büszke vagyok a legutóbbi hetekben nyújtott teljesítményemre és arra, hogy jól játszottam a posztomon. Az, hogy David Alaba személyében egy világklasszis balhátvéd van mellettem, nagy segítség számomra.

A Bayernről és Münchenről: Eleinte nem volt egyszerű, de a csapattársaim nagyon sokat segítettek. A németem egyre jobb lesz, de van még hova fejlődnöm. Azt már megtanultam: Ich bin’s der Phonzie.

A kedvenc színészéről és filmjeiről: Jelenleg szerintem a Szikla az, legszívesebben pedig akciófilmeket és vígjátékokat nézek.

Davies: Együtt harcolunk, jóban-rosszban együtt vagyunk – a pályán és azon kívül is
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top