Átigazolási hírek

Salihamidzic: Egy európai toptehetséggel és egy nemzetközi sztárral akarunk erősíteniHasan Salihamidzic a Weltnek adott nyilatkozatában megerősítette, hogy Nübel megszerzése után a Bayern további erősítéseket tervez a következő átigazolási időszakra.

„Egy európai toptehetséggel és egy nemzetközi sztárral akarunk erősíteni, akik a kvalitásaikkal emelik a klubot és segítenek a csapatnak abban, hogy a szurkolóinknak egy eredményekben erős és látványos futballt kínáljunk.”

A Bayern sportigazgatója, leendő szavazati joggal rendelkező sportelnöke elmondta, hogy továbbra is ésszel fognak költekezni.

„Én és mindannyian azon vagyunk, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját – anélkül, hogy gazdasági szempontból  ésszerütlenül cselekednénk.”

Sané leigazolása szinte biztosnak tűnik – ő a nemzetközi sztár kategóriába sorolható. De vajon ki az európai toptehetség? Esetleg a Bayern által szintén csábított Kai Havertz?

 

Salihamidzic reagált Neuer interjújára is, amelyben csapaton belüli tégláról beszélt a csapatkapitány.

„Csapaton belül tisztáztuk. Mivel azóta semmi nem vált nyilvánossá, feltételezem, hogy a tégla továbblépett. Manuel tudja, hogy mennyire becsüljük őt. Játszottam Oliver Kahnnal, tudom milyen jó hatással van egy világklasszis kapus egy csapatra. Manuel pedig világklasszis. A legnagyobb megbecsülést élvezi a klubunkban, tehát remélem, hogy szerződést fogunk tudni vele hosszabbítani.”

Brazzo dicsérte az Oli Kahnnal való közös, bizalmi munkát is.

„Mindketten csapatjátékosok vagyunk – kilenc évig játszottunk és sok címet nyertünk együtt. Ez összekovácsolja az embert. Azért lettünk kiválasztva, hogy felelősséget vállaljunk.”Salihamidzic: Egy európai toptehetséggel és egy nemzetközi sztárral akarunk erősíteni
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top