Átigazolási hírek

Sané ügynöke megszólalt – „A Bayernnél látja az alapfeltételeket a célja eléréséhez”



Leroy Sané ügyében a számtalan ellentmondó pletyka után végre egy konkrét, kézzelfogható nyilatkozatot közölt a sajtó. A játékos új ügynökségének vezetője, Damir Smoljan a Sport Bildnek beszélt először kliense elképzeléseiről.

„Igaz, hogy hivatalosan csak most kaptunk felhatalmazást Leroy Sané tanácsadóiként és csak mostantól tudunk megbeszéléseket vezényelni az ügyében.”

Sané az elmúlt nyár végéig hezitált, majd úgy döntött, hogy a Bayernhez akar igazolni – egy legrosszabb pillanatban érkező szerencsétlen sérülés keresztülhúzta a számításait és a téli transzferidőszakban sem tudta áttenni a székhelyét Münchenbe. A bajorok viszont továbbra is érdeklődnek iránta – erősítette meg a LIAN Sports vezetője, míg a Sport Bild azt írja, hogy Hansi Flick is zöld utat adott a játékos leigazolására.

„Sanéval közösen megbeszélést folytattunk a Manchester Cityvel a következő lépésről. Az FC Bayern alapvető érdeklődése nem titok.”

Bayern Munich officially opens negotiations with Manchester City ...




A 24 éves szélső szerződése 2021-ig él a manchesterieknél. Jelenlegi szándékait nyilt titokként fogalmazta meg Smoljan.

„Más európai topklubok is kontaktoltak már velünk Leroy miatt. Németországban viszont az FC Bayern az egyetlen klub, amelyben Leroy eltudja képzelni pályafutása következő lépését. Ott látja az alapfeltételeket arra, hogy elérje a célját, azaz Bajnokok Ligáját nyerjen.”

Sané játékjogáért tavaly 100-150 millió közötti összeget kért volna el a City. Leroy súlyos sérülése, szerződésének közeli lejárta, a koronavírus miatti gazdasági hatások, a City BL-ből való kizárása miatt ez az ár vélhetően inkább az 50 millió euróhoz lesz közelebb. A sajtóban sokáig téma volt, hogy Sané karaktere nem illik a Bayernhez, ezzel kapcsolatban is mindenkit megnyugtatott a képviselő.

„Bámulatosnak tartom, hogyan tudják az emberek Leroy karakterét vagy mentalitását kérdőre vonni. Ez egy ok nélküli igazságtalanság. De biztosítottak arról, hogy az FC Bayernnél ezt senki nem is teszi.”

Leroy ügye ezzel végre komoly lendületet vehet. Sané, Coman, Gnabry, Perisic? Elég komoly szélsőkvartett állhatna össze Münchenben, kiegészülve a Müller, Davies párossal, akik a felsorolt négyessel ellentétben korántsem annyira híresek a sérülékenységükről. De vajon kik jöhetnek még rajta kívül? A Sport Bild szerint Flick 4-5 új játékos megszerzésének igényét jelezte a klub felé.

Sané ügynöke megszólalt – „A Bayernnél látja az alapfeltételeket a célja eléréséhez”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top