Interjúk és nyilatkozatok

Fein: Szeretnék a Bundesligában és a felnőtt válogatottban is játszaniAdrian Fein, a Bayern HSV-ban kölcsönszereplő középpályása a Sport1-nek adott nyilatkozatában beszélt bizonytalan jövőjéről, megpróbálta megjósolni mi lehet vele öt éven belül.

„Az ember soha nem tudja megmondani pontosan hogy megy a játék, nehéz saját magát behatárolnia. Ezért csak azt mondom, amit kívánok: Természetesen szívesen játszanék a Bundesligában és a felnőtt válogatottban. Az ember soha nem tudja mi fog történni, hogy esetleg megsérül-e. Ezért nem tudom azt mondani, hogy öt éven belül ez lesz, de természetesen álom lenne, ha ez beteljesülne.”

Fein: "Momentan läuft es für mich perfekt" :: DFB - Deutscher ...

A 21 éves, müncheni születésű játékos 2006 óta mászta a ranglétrát a bajoroknál és az idény végéig a HSV-nál is további értékes tapasztalatot gyűjthet. Csapata egyik kihagyhatatlan játékosa és korábbi hírek szerint nyáron visszatér Münchenbe. Egy feljutás esetén azonban előfordulhat, hogy az élvonalban pallérozódhat tovább a játékos.

„Nincs újdonság. Természetesen ez a jelenlegi szituáció miatt is van. Senki nem tudja igazán hogyan tovább. Senki nem tudja meddig tart a szezon és mi lesz a szerződésekkel. Ez a helyzet az én esetemben is. A kölcsön június 30-án fejeződik be, ezután ismét a Bayernnél leszek szerződés alatt – de próbálnak már új rendeleteket találni erre a helyzetre.”

A kovonavírus miatti bizonytalan jövő ellenére Fein nyugodtan tekint előre. A HSV jelenleg a harmadik helyen áll a másodosztályban.

„A jelenlegi helyzetben az ember gondolkozik, mit hoz a jövő, de ez a szituáció még szokatlan, ugyanis nem csak a futballkarriert, hanem az ember magánéletét is érinti. De viszonylag nyugodt vagyok, és végül biztosan egy jó megoldás fog születni. Először le kell játszani a szezont és meg kell próbálnunk elérni a célunkat. Tényleg teljes szívvel vagyok itt és remekül érzem magam Hamburgban, de született müncheni is vagyok. Még egyáltalán nem tudom megmondani mit részesítek előnyben.”

Fein december végén 2023-ig szóló szerződéshosszabbítást firkantott alá a bajorokkal és Javi Martínez lehetséges utódjaként számolhatnak vele.

Fein: Szeretnék a Bundesligában és a felnőtt válogatottban is játszani
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top