Interjúk és nyilatkozatok

Martínez: A klub és az edző bizalmát is élvezemJavi Martínez 8 év alatt 17 címet ünnepelhetett a Bayernnél – óriási részt vállalt a 2013-mas triplázásból és a Chelsea elleni Szuperkupa győzelemből is. Szerződése 2021-ig tart, de a „Movistar+”-nak intézett szavaiból ítélve szívesen maradna a bajoroknál a 31 éves vkp.

„Ami az asztalomon hever az az, hogy a klub számít rám és ők mondják ki az utolsó szót. Itt nincsenek záradékok, mint Spanyolországban. Ha a klub nem akar eladni, akkor nem ad el.”

A védelemben is bevethető baszk játékos örül a Hansi Flick által keltett pozitív fejleményeknek. Elmondása szerint Flick és a Bayern számít rá – az idei szezonban mindenképp.

Bayern & Germany on Twitter: "Hansi Flick knows about Javi ...

„Amióta átvette az irányítást és egészséges is vagyok, a meccsek 85-90 százalékán játszottam. Beszéltem az edzővel és azt mondta, hogy nagyon elégedett velem és a teljesítményemmel, hogy nagyon fontosnak tart és számít rám a csapatban. A klub és az edző bizalmát is élvezem.”

A német portálok szerint Javi Martínez az egyik legfőbb távozójelölt a nyáron, a jövője egyelőre kérdéses. Ha a Bayern nem akar ingyen megválni tőle, akkor új szerződést kell kínálnia vagy el kell adnia őt.Martínez: A klub és az edző bizalmát is élvezem
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top