Interjúk és nyilatkozatok

Odriozola: 100 százalékig bízom magamban, a szezon végéig a Bayernre kell koncentrálnomAlvaro Odriozola a téli átigazolási időszakban fél éves, vételi opció nélküli kölcsönszerződés keretein belül tette át székhelyét Madridból a bajor fővárosba. A Real 24 éves spanyol jobbhátvédje a védelemet elérő sérüléshullám miatt Hansi Flick kérésére biztosítékként érkezett, de sok lehetőséget nem kapott a bizonyításra – ami nem is meglepő, hiszen hirtelen egy teljesen új kultúrába és csapatba került. A játékos a Marcának adott nyilatkozatában beszélt a váltásról és a Realhoz való visszatéréséről.

„Zidane volt az első, akivel közölni akartam a döntésemet. Nagyon sokat beszéltünk erről a lehetőségről, végül mindketten arra a következtetésre jutottunk, hogy ebben a pillanatban a váltás a legjobb. Az edző nem akarta, hogy menjek, de megértett engem. Nagyon úgy érzem, hogy Zidane bízik bennem és nincs kétsége afelől, hogy eljön az én időm is. Nyáron beszélni akarok vele, tudni akarom mire tart. De ismétlem: érzem Zidane irántam érzett rokonszenvét és tiszteletét.”

Alvaro Odriozola and Zinedine Zidane, Manager of RealMadrid CF in ...

A baszk játékos mindazonáltal tudja, hogy tart még a szezon és jelenleg a Bayern München szolgálatában áll. Még akkor is, ha tíz meccsből csak kettőn kapott lehetőséget és ebből egyszer szerepelt a kezdőcsapatban.

„Az embernek minden új állomásán szüksége van a beilleszkedési időszakra, és azt mindannyian tudjuk, hogy egy januári átigazolás során ez még nehezebb. A Bayernnél is ugyanolyan kemény a konkurenciaharc, mint a Real Madridnál.  A jelenben élek és a szezon végéig a Bayernre kell gondolnom, érvényesülni akarok itt. 100 százalékig bízom magamban, a szezon döntő harmada még visszavan. Küzdeni akarok, ha a világ helyzete ismét normalizálódik.”

Minden jót kívánunk neki ehhez.Odriozola: 100 százalékig bízom magamban, a szezon végéig a Bayernre kell koncentrálnom
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top