Egyéb

Hétfőtől szigorú feltételek mellett edzhetnek szabadban a Bayern játékosaiKarl-Heinz Rummenigge a BR Sportnak beharangozta, hogy a klub terve szerint a játékosok hétfőtől ismét szabadtéri edzést végezhetnek a Säbeneren. A Kicker szerint ebbe a döntésbe azzal a feltétellel egyezett bele a bajor kormány, ha az az összes elővigyázatossági szabályt betartják.

A 21 profijátékost egy négyszer négyes és egy ötfős csoportba fogják csoportosítani. Az öt csoport semmilyen formában nem érintkezhet egymással, időbeli különbséggel kell megjelenniük a székház parkolójában és különböző kabinokba kerülnek vezénylésre. A Bayern alapos tervet dolgozott ki a kockázat elkerülése érdekében.

Három edzőpályát vesznek igénybe az egészséges, egy negyediket a rehabilitációs edzésen résztvevők, azaz Lewa, Süle és Perisic számára. Az edzés után a srácok nem tusolhatnak, nem étkezhetnek a klubcentrumban, előrecsomagolt ételt kell hazavinniük.

Ha már visszatérés, a Kicker szerint a DFL arra készül, hogy május első vagy második hetében zártkapuk mögött újraindítsa a bajnokságot, így június 30-ig heti egy mérkőzéssel még angol hetet sem kellene tartani. Ezt a vírus miatti bizonytalanság miatt egyelőre cáfolta a Német Labdarúgó Liga, de jelenlegi állás szerint április végéig tűzték ki a bajnokság szüneteltetését.Hétfőtől szigorú feltételek mellett edzhetnek szabadban a Bayern játékosai
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top