Egyéb

Hansi Flick tiszteletbeli polgárként segít a község lakosain



Hansi Flick a 6500 főt számláló Bammental település lakosain segít a koronavírus időszakában – a Bayern jelenlegi mestere 1994 és 2000 között aktív pályafutása utolsó szakaszát töltötte el a Victoria Bammental együttesénél, sőt 1996-tól játékos-edzőként funkcionált a klubban. Itt telepedett le családjával, két lánya és unokái is itt élnek. Kinevezték a település tiszteletbeli polgárává is.

A 2014-es Világbajnok a községgel közösen indított közös projektjében gyakorlatilag mindenkit támogat, akinek szüksége van rá. Flick és az önkormányzat megegyezett abban, hogy nem teszik közzé a Hansi által felajánlott alapösszeget, remélik sokan támogatják majd helyileg a kezdeményezést. Flick rendkívül nagy népszerűségnek örvend Bammentalban, 2014-ben a világbajnoki címet is megünnepelte egységes rajongóival.

Weltmeisterlicher Empfang für Hansi Flick in Bammental - plus ...

„Elveszítettük a könnyelműségünket, a biztonságot, a jó érzést, az életünkben minden kontroll alá került. Az ellenszere, hogy támogassuk egymást, hogy segítsünk egymáson, hogy közös erőt tanúsítsunk és pozitívan tekintsünk előre.”

A projekttel azokon akarnak segíteni, akiknek szüksége van rá és akiket érint a pandémia. A településen több, mint 600 egyedül élő 65 éven feletti lakosnak és 600 fiatal iskolásnak és gyermeknek biztosítanak eszközöket és húsvéti ajándékokat, de természetesen több önkéntes szolgáltatást is igénybe vehetnek az arra rászorulók a helyi lakosoktól – írja a Rhein-Neckar-Zeitung.

Flick nem csak ezt a kezdeményezést segíti, hanem Goretzka és Kimmich közös projektjéhez is csatlakozott – derül ki a WeKickCorona.com támogatóinak listájáról. A Bayern két sztárja eddig 3,7 millió eurót gyűjtött a segítségre szorulóknak.



Hansi Flick tiszteletbeli polgárként segít a község lakosain
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top